2014.05.17.

PS: I love Ikea

Tudjátok hogy nagy rajongója vagyok az Ikeának.
Nemrégiben az Origón készült riportban is én képviseltem a “LOVE” oldalt. (a cikket ITT olvashatjátok)

Szeretem az Ikeát, mert mindig vannak izgalmas, érdekes darabok és vagy tökéletes átalakítási alapanyagokat lelhetek ott, vagy akadhatok igazán menő, tökéletes dizájnerdarabokra is.

Az utóbbit az Ikea PS kollekciókban lehet megtalálni.

Az idei PS kollekció 14 fiatal, tehetséges dizájner segítségével jött össze, ők tervezték a városi fiatalokat megcélzó, “on the move” névre hallgató kollekciót.
A tervezett bútorok, kiegészítők főleg gyakran költöző, albérletben élő fiataloknak készültek, az ő szempontjaikat, igényrendszerüket lekövetve.
Én azt gondolom, hogy azért ebben a kollekcióban olyanok is találnak kedvükre valót, akik az állandóságra és minőségre törekednek, de szívesen követik az aktuális trendeket is.
Nekem az tetszik legjobban ebben a kollekcióban, hogy nagyon jól ráéreztek az aktuális dizájntrendekre és a legjobb tervezői csapatot állították össze hozzá.
Olyan darabok születtek így, melyek abszolút megállják a helyüket bármilyen környezetben!
Tény, hogy a PS kollekciók mindig is a magasabb árfekvésbe estek az Ikeánál, így aki a legolcsóbb választást keresi, annak nem ez való.
Viszont vannak olyan bútorok, melyek nagyon hasonlítanak egy-egy méregdrága dizájnerdarabra, de most így az Ikeánál jóval olcsóbban beszerezhető.
Mint például ez a szekreter, ami nekem a legnagyobb kedvencem a kollekcióból:

A másik, ami negyon tetszik, egy új tároló-rendszer, melynél kisebb-nagyobb modulokat lehet összeilleszteni tetszőlegesen. Lehet belőle cipőtartó, könyvespolc, gyerekszobában játéktároló:

 

Aztán, itt ez a vagány fogas, amit én már a Libri Könyvkiadónak tervezett kiállítási standba (erről ITT olvashattatok) is szerettem volna betenni, de pont még nem volt kapható Magyarországon.

Nagyon tetszik nekem még nekem az új Ps lámpa, ami olyan mint egy robot, a mintás szőnyeg és még a sok kis apróság.

 

 

 

 

Ez a kis virágállvány nálunk is jó helyet talált magának a tetőtéri irodánkban. Pont beleillik a többi, nagyrészt ikeás berendezési tárgy közé és ez a kis zöld, amit a növényeknek köszönhetünk, igazán otthonossá varázsolja a dolgozónkat.
Nézzétek:

szék: Hay szőnyeg: Ikea Stockholm

 

párnák: H&M, Vivre, Ikea

 

Sőt, egy órám is van ebből a kollekcióból, ami azért különleges, mert egy híres holland tervezőpáros alkotta meg kifejezetten az Ikea részére. Scholten and Baijings jól csengő név a dizájner-szakmában és nagyon klassz dolgaik vannak. (ITT)

Úgyhogy kimondottan örülök ennek az órának, ami jól mutat az asztalomon egy másik, nekem nagyon tetsző Ikea darab, a HARTE led-es, és usb portról is működtethető lámpával együtt.

 

A PS 2014-es kollekcióját árakkal együtt ITT nézhetitek meg.
Nektek melyik kellene?

Ha tetszett az írás, olvassátok el a többi Ikeáról szóló cikkemet is!

Ikea Stockholm 2013
– Ikea karácsony 2013
– Ikea és esküvő

A tetőtéri irodánkról még több képet ITT találhattok.

Hozzászólások:


Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM