2013.05.19.

Gyerekszobai tárolás

Azt mondják, az építkezéshez három dolog kell: pénz, pénz és még több pénz. A gyerekszobai tároláshoz is három dolog kell, dobozok, dobozok, és még több doboz.
Hiszek a dobozolós tárolásban és sok-sok keresgélés, inspiráció gyűjtés után sem találtam jobb ötletet, mint halmozni a dobozokat.

Nagy, vagy kicsi, egészen apró és óriási láda. attól függ, hogy kindertojáos mütyürt vagy egy egész harci arzenált kell elrejteniük.
A dobozokba könnyen bele lehet pakolni, tematika, szín vagy méret szerint csoportosítva a játékokat, így a lurkók könnyen hozzáférnek kedvenceikhez, de ugyanolyan könnyen el is tudják rakni őket a megfelelő dobozba, vagyis még a rendrakásra is ránevel.
A dobozokhoz pedig már csak polcok kellenek, hogy legyen hely tárolni azokat is.
Az alábbiakban dobozokat, és egyéb, nekem tetsző és véleményem szerint ötletes gyerekszobai tárolási módokat szeretnék nektek bemutatni, engedve az olvasói levelek nyomásának.

Egy apróságra azért érdemes figyelni: a dobozok illeszkedjenek a szoba hangulatához, valamint a játékok méreteihez.
Mi a legkisebb biszbaszoknak csokoládés vagy teás díszdobozokat használunk, melyeket ezerféleképp lehet dekorálni, átalakítani!
A nagyobb játékoknak jöhetnek a fonott kosarak, mint nálunk a régi kisfiúszobában, vagy papírdobozok, textillel bevonva, stabilabb, erősebb faládák, de az átlátszó műanyagoknak is megvan a maga előnye és ízlésese helye egy adott enteriőrben!

www.hgtv.com
www.brit.co
www.hgtv.com
www.ministryofdeco.blogspot.co.ar
www.kucorg.blogspot.hu

 

www.monbopetitmonde.canalblog.com

Vannak cuccok, amiket érdemes kiemelni a dobozok tömegsírjából, vagy azért mert önmagában is szép és a szoba használatban lévő dekorációja is lehet, vagy azért mert a nagypapától örököltük és vigyázni is akarunk rá. Erre jók a fűszertartó vagy képtartó polcok!
Plusz egy ötlet: a gyerekszobai tárgyakat is lehet szépen elrendezni, úgy, hogy kedves legyen a szemnek! A srácok meg szeretik, ha tudják minek hol van a helye és ez rendre is neveli őket.

www.houzz.com
www.kenziepoo.com
www.thebooandtheboy.com
www.plumlife.typepad.com
www.ohhappyday.com
www.stylebyemilyhenderson.com
saját munka 3D-ben festett Ikea Lack polcokkal

Végül, pedig néhány nem szokványos, de igazán kedves és ötletes tárolási módja az apróságoknak:

 

www.babble.com
www.babble.com
www.derienmadame.canalblog.com
t
www.mrs-hardy.com

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM