2013.04.03.

A fotel

Már írtam róla, hogy a tetőtéri irodába egy gyönyörű design fotel érkezik. Hát itt van!

Még januárban rendeltük, és vártunk rá heteket, mert a fotelt rendelésre készítik. Múlt hétvégén kicsit már türelmetlen voltam, és gondoltam, írok a szállítónak, hogy megnézzem, merre jár a fotelem.
A nest.co.uk ügyfélközpontja számomra csillagos ötösre vizsgázott!
Azt hiszem, ez a fajta hozzáállás hiányzik még nagyon a magyar kereskedelemből. A levelemre kb egy percen belül jött a válasz, további adatokat kért az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy mielőbb megtalálja a csomagom.
További tíz perc és még két email váltás után kiderült, hogy épp tegnap jött meg hozzájuk a székem, és a lány felajánlotta, hogy azonnal becsomagolja és aznap kiküldi nekem, hogy ne kelljen tovább várnom. Mindezt úgy, hogy én csak érdeklődtem, hiszen a rendeléskor tudtuk, hogy 8-12 hét a szállítási idő, és még csak a hetedik héten jártunk.
Shelley nagyon kedvesen intézkedett, gratulált a fotelhez és megdicsérte a választásom, a fotel pedig másnap délután már az íróasztalomnál állt!
Persze, mondhatjátok, hogy a kedvesség alap, ha az ember ilyen drága cuccot vesz, de nekem akkor is nagyon melengette a szívemet ez az odafigyelés, ez a figyelmesség és a személyes kontaktus.
Mindezt úgy, hogy a szállításért, London-Budapest távolságra, háztól-házig, 12 000 Ft-ot fizettünk.
A múltkor az Ikeából a kanapét hazaszállíttattuk, a Budaörs-Óbuda vonalra 14 900 Ft-ot pengettünk ki, majd a szállítók az átadáskor közölték, hogy a díjszabás az első zárható bejáratig, tehát jelen esetben a kertkapuig vonatkozik……
Nagy különbség! Főként hozzáállásban. Jó lenne, ha itthon is át tudnánk venni ezt a kereskedői mentalitást, legalább azért, mert külföldről hazahozatni valamit lassan egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb lesz, mint itthon megvenni.

Hozzászólások:

 • Maximálisan egyetértek! Ezért az (egyik)legfontosabb a cégünknél az ügyfélszolgálat. Egyáltalán nem mindegy, hogy az ember milyen szájízzel távozik a “pénztártól”!
  Nálunk ez szerepel a számla végén (a szokásos, a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el helyett):” Ha elégedett a szolgáltatásunkkal, azt kérem az ismerőseinek mondja el, ha nem, akkor azt nekünk!”

  A fotel pedig nagyon ízléses választás! Gratulálok,

  Glória

 • Anonymous

  Gratulalok, nagyon bator anyuka vagy! Nem hinnem, hogy hagynam a fiam egy csillogo-villogo uj fotelben folyadekot inni! :)

 • Adrienn

  Szia, nagyon tetszik az egész tetőtér, pedig alapvetően nem áll közel hozzám ez a fajta sterilnek tűnő környezet, de ez nagyon kellemes hangulatú – valószínűleg a kiegészítők miatt érzem ezt. Azonban most nem lakberendezési kérdésem lenne (ill. talán egy kicsit mégis…) >>> a tündéri kisfiad kezében található hatalmas porcelán bögrét honnan lehet beszerezni? Valami épp ilyen formájú és nagyságú reggeliző bögrék hiányoznak az asztalunkról :) KÖSZÖNÖM! Szia!!!

 • Glória, és mit árultok? Kíváncsi lettem :-) Egyébként, tisztában vagyok azzal, hogy Londonban sokkal de sokkal könnyebb vállalkozni, mint itthon, de a kedvesség és odafigyelés talán nem ezen múlik.

  Ádámka fiamat a fotó miatt ültettem a fotelbe, ő pedig egy szempillantás alatt lenyúlta a teámat :-) Nem mondom, hogy nem ijedtem meg egy pillanatra :-)

  Adrienn, ez egy ikeás bögre, nagyságrendileg 300 ft körül van az ára!

 • Anonymous

  Szép, szép, de kényelmes? Jó benne ücsörögni?

  Timi

 • Nagyon jó :-)

 • Anonymous

  Akkor megérte :-)

  Timi

 • Nagyon szép a fotel is, és a szoba is!!! Az ugyfélszolgálatos sztori pedig igazi kincs!!! Icuka figyelmébe is kellene ajánlanod 😉

 • Nyuuulka, te még emlékszel Icukára? 😀

 • Adrienn

  Kata, köszönöm az infot, ha esetleg még másnak is tetszene a bögre: IKEA
  TILLBAKA Bögre (695 Ft). És 4 decis, szuper :)

  Köszi!

 • Miazhogy!! Imádtam azt a bejegyzésedet!!! :)

 • Kedves Kata,
  B2B-ben cégeket látunk el a működéshez szükséges eszközökkel., 18 000 termék van a kínálatunkban.
  http://www.zoldkapocs.hu
  http://www.zoki.hu

  A másik, úgymond magánszemélyeknek szóló projektünk az a Nebuló csomag alsó tagozatos kisdiákoknak. Egyénre szabott és pedagógushoz igazított iskolaszer csomag, amivel a szülőknek időt és energiát igyekszünk spórolni.

  Glória

 • Genavy

  Szia Kata!
  Lehet,hogy ismered a céget:Dublino,én nemrég bukkantam rá,egész formás kis székeik vannak.Igaz, nem híres dizájner darabok,így az áruk is kedvező.Illetve van köztük jónéhány olyan forma,ami erősen emlékeztet neves darabokra,főleg a múlt század elejéről.Egyszóval szerintem jó kis választékkal állnak elő.

 • Genavy, köszönöm a linket, egész klassz dolgaik vannak!

 • Pingback: Tetőtér: majdnem kész! | Kicsi Ház()

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Google+
http://akicsihaz.hu/2013/04/a-fotel.html
RSS