2016.04.22.

Ajándékötlet (nem csak) anyák napjára

A május sűrű hónap: anyák napja, ballagás, tanévzáró. Megannyi esemény ahol szükség lehet pár kedves, igazán szép de megfizethető ajándékra.

A szezonális DIY-ötletekben nem vagyok igazán jó, mert mindig későn kapok észbe és már nincs idő az öteletelésre, kreatív alkotásra. Ha neked sincs időd ilyesmire, de gyorsan kell valami elegáns, különleges apróság, amivel megörvendeztetheted anyukádat/gyermekedet/rokonodat/gyermekeid tanárát, akkor a Cinq Filles Budapest ajándékai között érdemes szétnézned!

Cinq Filles Budapest ajándékl anyák napjára, ballagásra, tanévzáróra

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

A dobozokban különféle finomságok rejtőznek, de a külcsíny annyira szép, hogy az ajándék mindig második életet kezd élni, miután a doboz kiürült.

Nem hiszed? Érdemes megnézned instagram oldalunkat (ITT) ahol sok képpel bizonyítjuk: a Cinq Filles sokáig őrzi az emlékeket!

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

 

Májusra akcióval is készülünk, legújabb (és szerintem egyik legfinomabb) termékünket akciózzuk most, tehát ezt a két terméket 15% kedvezménnyel kínáljuk:

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

És most gyönyörű válogatásunkhoz is hozzájuthat az, aki velem játszik!

Nyerd meg a képen látható gyönyörű doboz és édesség válogatásunkat!

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra
Mit kell tenned ehhez?

Kövesd a Cinq Filles Budapest Facebook oldalát ITT.

A Cinq Filles Budapest Facebook oldalán írd meg hogy melyik három termékünket kedveled leginkább. Ehhez nézz szét ITT!
Figyelj, mert rövid a játék, április 26-án reggel kilenc órakor sorsolunk!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Cinq Filles Budapest (a Cinq Filles Budapest Kft. (H-1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca15/A, Cg. 01-09-970652) által indított ’#Cinqfilleshomedecor  nyereményjáték („Játék”) a Cinq Filles Budapest Facebook és Instagram oldalán és a Kicsiház blogon valamint annak Facebook oldalán  kerül meghirdetésre.

A nyereményjáték lebonyolítását és adatfeldolgozását a Szervező megbízásából a szervező bonyolítja.

A játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. A versenyben résztvevők tudomásul veszik, hogy a verseny során megadott adataikat a Szervező kezeli és nem a Facebook.

A Játékban az a Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18 év feletti személy vehet részt, aki a jelen, Cinqfilles tavasti nyereményjáték címen közzétett játékszabályzatban („Játékszabályzat”) meghatározott módon 2016. április 22. 12:00 és 2016. április 26. 09:00 között („Játék Időtartama”)

▪ követője lesz a Cinq Filles Budapest Facebook oldalának 

▪ A Cinq Filles Budapest faecbook oldalán válaszol az itt feltett kérdésre

A törvénynek megfelelően 18 év alatti résztvevők is részt vehetnek a játékban. Amennyiben 18 év alatti résztvevő nyereményben részesül, a szervező a nyereményt a törvényes képviselőnek adja át.

A sorsolás menete

Az érvényes nevezéseket a Szervező összesíti és 2016. Április 22-én, véletlenszerű számítógépes sorsolással (random.org) kisorsol a résztvevők között egy ajándékcsomagot. A nyertest a Cinq Filles Budapest Facebook oldalán illetve a Kicsiház blog Facebook oldalán hirdetjük ki.

A sorsolást követően a nyerteseknek a Cinq Filles Budapest oldalán megadott email címen keresztül kell felvennie a kapcsolatot a Szervezővel, a további részletekkel, valamint a nyeremény átadásával kapcsolatban.

A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, valamint a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

A Játékban való részvétel önkéntes.

A Játékban való részvétel feltételei:

▪ a Játékos az 1.2. és 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;

▪ a Játékos rendelkezik valós Facebook profillal és e-mail címmel;

▪ a Játékos követője lesz a Cinq Filles Budapest Facebook oldalának;

A Játék használatával a Játékos kijelenti, hogy a jelen Játékszabályzat elnevezésű dokumentumának hatályos változatát megismerte és kifejezetten elfogadja. Mielőtt a Játék használatát megkezdené, kérjük, hogy minden esetben figyelmesen olvassa el a jelen Játékszabályzat elnevezésű dokumentumokat, különös tekintettel az esetleges módosításokra, hogy mindenkor tisztában legyen a Játékban való részvétel feltételeivel. A Cinq Filles Budapest semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen Játékossal vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a jelen Játékszabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

A jelen Játékszabályzatot a Cinq Filles Budapest jogosult egyoldalúan módosítani. A Játékszabályzat esetleges módosításait vagy visszavonását a CF azonnal közzéteszi az Instagram oldalán. Valamennyi módosítás a közzététel időpontjától hatályos. A módosítás időpontjáig a Játékosok maradéktalanul érvényesíthetik a már megszerzett jogaikat. A Játékban való részvétel és a Személyes Adatok megadása önkéntes.

A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A Játékosok részvételükkel hozzájárulnak, hogy amennyiben nyernek, a nevüket a Cinq Filles Budapest közzétegye Facebook oldalán.

A pályázók részvételükkel egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett adataikat (név és e-mail cím, lakcím) a Cinq Filles Budapest marketingtevékenysége valamint a nyereményről való tájékoztatás, értesítés céljából kezelje. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyertesnek bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a pályázat során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni.

A Játék időtartama

A játék 2016. április 22. napján 12:00 órától 2016. április 26. 09:00 óráig tart.

Nyeremények

Cinq Filles Budapest tavaszi ajándékcsomag (lásd a fotón)

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható. A nyereményt terhelő adófizetési kötelezettséget a Cinq Filles Budapest viseli.

Eredményhirdetés

A játék eredményhirdetései 2016. április 26-án lesz, a nyerteseket a Szervező a saját Facebook oldalán teszi közzé. A nyereményeket a Szervező kézbesíti, melynek részleteit a nyertessel előzetesen egyezteti.

Adó

A nyeremények utáni adóvonzat a nyertest nem terheli.

Vegyes rendelkezések

A Szervező és ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősségkizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező a jelen Játékszabályzatban felsorolt díjakon és szállításon, valamint a jelen Játékszabályzatban felsoroltakon kívül egyéb költséget nem visel, kötelezettséget nem vállal.

Cinq Filles Budapest ajándékok anyák napjára, ballagásra és tanévzáróra

Szerencsés játékot!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM