2016.01.28.

Vedd meg a stílust!

Fürdőszobánk felújítása kizárólag festékkel és okos kiegészítők használatával történt. A változás mégis drámai. (nézd meg ITT) ebben a posztban összeszedtem pár stílusban hasonló holmit, hogy te is kísérletezgethess. Én személy szerint eléggé odavagyok a fast fashion hálózatok home decor üzleteiért.

A H&M Home weboldalán rendszeresen vásárolok kis apró kiegészítőket, párnákat, dekorációt és bár a Zara Home elég drága, leértékeléskor ott is lehet nagyon klasz cuccokhoz jutni.

A Tesco márkája, az F&F is rejt olyakor meglepetéseket, érdemes náluk is szétnézni. Persze továbbra is nagy kedvencem a Vatera, ahol igazi kincsekre lehet lelni.

Fürdőszobánk felújítása során a “nagy trükk” (ha lehet ilyet mondani) hogy rengetegszer vonatkoztattam el az egyes tárgyak eredeti funkciójától, és kerültem majdnem mindent ami dedikáltan “fürdőszobai”.

Fürdőszoba felújítás bontás nélkül / Kicsiház

Mert egy szép tálca, tányér vagy akár egy díszes hamutál (szappantartóként újjászületve) lehet majd a régi-új fürdőszobánk menő dísze. Mi utazásaink során gyűjtögettük a kiegészítőket: egy tálca Bécsből, egy üveges doboz Londonból, képeslapok Olaszországból….

Nem kapkodtuk el, de mindennek meglett a helye.

Ha te is hasonló stílusra vágysz, nézd meg ezeket a tárgyakat mert lehet hogy kelleni fognak:

Vedd meg a stílust / Kicsiház

A színeket a Farrow and Ball kínálatából választottuk. Ennek a cégnek van nagyon magas fényű festéke is, ami szinte csillog a falon. Nálunk a sötétebb szín került a csempére és a világosabb a falra:

Vedd meg a stílust / Kicsiház

DIX BLUE

Vedd meg a stílust / Kicsiház

STONE BLUE

Őrülten jó vétel a Jyskből ez a tükör! Ez is évek óta szolgálatot teljesít nálunk, de most végre hozzá illő környezetben:

Vedd meg a stílust / Kicsiház

tükör INNEN

Szőnyegben tényleg nem kell félni attól, ha nem kimondottan fürdőszoba szőnyeget használsz. Persze más a helyzet akkor, ha tudod hogy állandóan kizuhanyozzátok a vizet és folytán áll a padlón a víz fürdés után. Ha a “szelíd” fürdőzők táborába tartozol, válaszd ezt:

Vedd meg a stílust / Kicsiház

Szőnyeg INNEN

Ha a pancsoló kislányok táborát erősíted, ez a javaslatom:

Vedd meg a stílust / Kicsiház

fürdőszobaszőnyeg INNEN

Hozzá illő törölközőt is találsz ugyanott. De most komoly akció van szép színes, puha dán frottírtörölközőkre a Jyskben! Vedd meg a stílust / Kicsiház Tárolódobozoknak egyértelmű volt hogy a “saját márkánkat” választjuk. Ez a gyönyörű doboz minden enteriőrt feldob. Mi gyógyszereket, ritkábban használt kozmetikumokat, kötszert, körömlakkokat tárolunk benne.

Nem csak kék színben kapható ITT.

Vedd meg a stílust / Kicsiház

Végül pár gyönyörű kiegészítő még a H&M Home webshopjából: Vedd meg a stílust / Kicsiház Vedd meg a stílust / Kicsiház Vedd meg a stílust / Kicsiház És ha kedved lenne DIY-dekorációt készíteni, csináld meg EZT a tükröt, vagy készíts tálcát képkeretből! (leírás ITT)

Jó vásárlást/Jómunkát!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM