2014.09.07.

Új trend: olíva és kék

Szerintem a színekkel tudunk leginkább átalakítani egy otthont vagy egy bútort. A legegyszerűbb megoldás a színekkel játszani ha unjuk amink van. A Kicsiház olvasóknak pedig a festés igazán nem nagy dolog, ugye?

Van most egy új színkombinációs trend, egy egészen merész, különleges de mégis rendkívül harmonikus színpárosítás, ami a közeljövőben nagy népszerűségre számíthat majd.
Ez pedig nem más, mint az olívazöld és az égkék párosa. Nagyon vagány kombináció ez, meleg ugyanakkor mégis frissességet sugárzó. Engem nagyon meggyőzött. Az olívazöldet mindig is szerettem, már első lakásomban is ilyen színűek voltak a falak. Igaz akkor még szilvaszínnel párosítottam. (fotó ITT)

Ez a világoskék társítás nagyon modern, elegáns hangulatot ad az olívazöldnek. Már töröm a fejem, hogy hol használhatnám ezt a nagyszerű párost!

A legszebb kombináció szerintem a Farrow and Ball színeivel jön ki. Az “Olive” és a “Lulworth Blue” tűnik számomra a legjobb választásnak. (Magyarországon ITT forgalmazzák)

Olive

Olive

Lulworth Blue

Lulworth Blue

Mondhatjátok hogy sötét, én pedig azt mondom: drámai, katartikus, elegáns, meleg, otthonos. Ne féljetek a színektől, én sem féltem, amikor a nappalinkban felkentük azt a bizonyos zöldbe hajló okkersárgás színt. (fotó ITT).

És milyen jól tettem….

Hát nem?

…………….Olívazöldet használnotok nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. …………….

 

via Domino

via Domino

via Domino

via Domino

via Living Etc Magazin

via Living Etc Magazin

via Elle Decor

via Elle Decor

via Apartment Therapy

via Apartment Therapy

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM