2014.09.26.

Látogatóban az F&F Home bemutatótermében

Mindig irigyeltem a külföldi stylistokat de a lelkes laikus otthondekorálókat is, mert számtalan lehetőségük van válogatni az évszakos dísztárgyak, párnák, takarók, lámpák és egyéb hangulatos kiegészítők között, míg nekünk itthon leginkább csak az Ikea meg a Butlers marad.

Pedig szerintem egy otthon az apró kiegészítőktől, hangulati elemektől, a mindenféle tárgyaktól lesz igazán otthonos.

Én például szeretem magam körül ezeket a kiegészítőket váltogatni is évszaknak, divatnak vagy csak a hangulatomnak megfelelően de örömmel vadászok állandó apróságokra is, amelyekkel tovább tudom alakítani a lakásunk megjelenését.

Egy új párna, vagy váza, esetleg néhány szép képkeret a meglévő képeinknek a megfelelő helyre kitéve és máris máshogy néz ki az otthonunk!

Ezért is örültem nagyon hogy végre itthon is sorra nyílnak az otthondekorációra specializálódott vilgámárkák üzletei. Hamarosan nyit a Zara Home, növeli kínálatát a tavaly hazánkban megjelenő H&M Home, most nyitotta meg kapuit a Kika Deco és egyre erősebb termékskálával van jelen hazánkban is a Tesco lakásdekorációs részlege, az F&F Home.

Orsival ott jártunk a Tesco bemutatótermének megnyitásánál, ami valójában nem “terem” hanem egy gyönyörű belvárosi lakás. A stylistok nagyszerűen alakították úgy a tereket, hogy a termékek megfelelő kiemelés kapjanak, a hely mégis maradjon bensőséges, otthonos, lakás hangulatú.

A termékskála meglepően igényes és szép, megállják a helyüket a többi home decor üzlethez képest is. Orsi készített nektek pár képet hogy lássátok, idén télen mihez lehet hozzájutni náluk. Az én kedvencem egyértelműen a tacskó, de nagyon tetszik a fehér-arany vonal is, főleg a pöttyös poharak!

A termékek nagy része már beszerezhető a nagyobb Tesco áruházakban, de a legnagyobb kínálat a Fogarasi úton lévő áruházban van.

Ez pedig a showroom és kínálata:

_MG_1077_LR

_MG_1078_LR

_MG_1105_LR

_MG_1101_LR

_MG_1063_LR

_MG_1053_LR

_MG_1055_LR

_MG_1061_LR

_MG_1062_LR

_MG_1066_LR

_MG_1067_LR

_MG_1086_LR

_MG_1049_LR

_MG_1052_LR

_MG_1087_LR

_MG_1089_LR

_MG_1090_LR

_MG_1092_LR

_MG_1093_LR

A többi terméket ITT tudjátok megnézni.

 

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM