2013.06.08.

Egy jó vétel

Vannak azok a jó ár/érték arányú bútorok, ami éppen a jó vétel ténye miatt, nagyon sok háztartásban megtalálhatók. Egy ismerősöm szerint például, minden valamire való magyar családban van egy Jokkmokk asztal.

Ez persze csak vicc, de nyilván rengeteg család ül ilyen asztalnál.
Pár éve már a Jyskben is lehet jó darabokra lelni a rengeteg kínai vacak között. (Tényleg, vajon kiknek készül az a borzasztó mennyiségű műanyag giccs, napelemes majom és semmire sem jó, értsd nagyon ronda “dísztárgy”???)
Ott van például ez a tükör, ami szinte mindig akciós (most éppen sajnos nem) és egyre több ismerősöm lakásában látom viszont. Nálunk is van négy, két kicsi és két nagy. A kicsit hétezerért, a nagyot tizenkilenc ezerért vettük.
A legújabb, “mindenháztartásbanjóegyilyentutidarab” a Jysk árukészletében ez az asztalka:

Most éppen ez akciós, 5000Ft-ért kapható, zöld, kék és fehér színben. Mi vettünk kettőt, egyet a fiúknak éjjeliszekrénynek kékben, egy fehéret pedig a nappalinkba, lerakóasztalkának.
Teljesen beleszerettem!
A fényes felület és a kecses forma miatt szerintem nagyon exkluzív, drága cuccnak néz ki. Csodálatosan tükröződik vissza a vázában a virág a festett üveg asztallapon.
Ez az asztalka meg is ihletett, most már tudom, hogy valami hasonló megjelenésű polcrendszert szeretnék hozzá a kanapé mögé. Kecses, fém szerkezet, fényes felületű polcokkal.

Kinek van még tippje jó vételre?

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM