2011.12.16.

Szex és DIY

Tudjátok milyen sokan találnak a blogomra “szex a fürdőszobában” kereséssel?
Nem hiszem, hogy arra vágytak, amit kaptak, de most megragadom az alkalmat és a szexről fogok írni. Szex és lakberendezés. Most miért ne?

Vannak párhuzamok a két fogalom közt, mint például a nyitottság az újra, a bevállalósság, a közös öröm, a frivolitás és a humor.
Ebből indultam ki, amikor megkaptam a feladatot: az Éva Magazin januári számába olyan tárgyakat kellett készítenem, melyek kapcsolhatók a jó szexhez. Netalán, elősegítik, hogy még jobb legyen.

Vidámabb, közvetlenebb, meghittebb.
Akkor most vibrátort fogsz készíteni? kérdezte egyik barátnőm és jót röhögtem, mert ezt a poént az Ikea már lelőtte.
Nem volt könnyű a feladat, megmaradni viccesnek, figyelemfelkeltőnek, de nem elmenni a közönségesség irányába. Az egyik ötletem éppen ezért nagyon megosztotta a szerkesztőséget is és végül nem is ment át a rostán. Leginkább, mert a lányok bent hülyeségnek tartották.
Én meg dafke megcsináltam magamnak.Ez pedig nem más, mint egy “ma ehhez van kedvem” káma -szutra motívumos póló.
Egy nyílt üzenet, felhívás keringőre, vagy egy fergeteges röhögésre. És ha már jót röhögtünk, az egy jó alap lehet a szexre, ugye? Már megérte a fáradozást ez a póló! Mondjátok meg nekem: megcsinálnátok? felvennétek? hülyeség, vagy poén? Muszáj tudnom.

 

 

Ami viszont bekerült a magazinba az egy frivol üzenetet hordozó párna huzat, közös párnacsatákhoz. Most a hálószobánkban díszeleg. Mit gondoltok róla? Bevállalható, vagy rezeg a léc?

felirat_parnara2

Gondoltátok volna, hogy a szex és a lakberendezés összehozható egy posztban? :-)
A többi ötletet, valamint a párna elkészítésének módját,  kukkantsátok meg a magazinban. Ha még több szexről akartok olvasni, mindenképpen olvassátok el a januári számot!
A lakberendezésről alkotott további véleményeimet pedig elolvashatjátok itt és itt.

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM