2011.07.05.

Rózsák az asztalon

Nemrég egy barátnőm megjegyezte, hogy nem örül a lakberendezési DIY blogomnak, mert sokkal jobb volt, amikor a főzésért lelkesedtem, hisz mindig volt nálunk finom falat. Bármikor, bárkinek.

Szó, ami szó, az utóbbi időben gyakorta üres a hűtőnk, és sokszor eszünk hideget vagy mirelit pizzát (pfúúúj). Az agyam bohohome üzemmódba kapcsolt, és szinte mindig azon kapom magam, hogy újabb bútorokon ötletelek. Biciklin ülve, vagy ruhákat teregetve, a gyerekek fürdetése közben és éjjel, az ágyban is. Van erre valami gyógyszer?
No és persze, már ott tartunk, hogy lyukas lesz a suszter cipője, mert a házunk csinosítgatása is leállt, és ez ügyben fordult is a kocka, hiszen mostanában a férjem noszogat és nem fordítva.
A sok-sok megvalósulófélben lévő ötlet közül, végre van olyan, ami a rossz idő miatt késve ugyan, de hivatalosan is késznek nyilvánítható.
A festékszóró pisztolyomnak megvan ugyanis az a hátránya, hogy nem lehet zárt térben használni. Marad tehát az udvar, vagy a fedett terasz. A sok esőtől a teraszunk kezdett beázni, az udvaron meg eleve lehetetlen volt a múlt héten festeni. De ahogy kisütött a nap, munkához láthattam!
Így lett a rózsás asztal és hozzá való szék, a Boho Home kollekció legújabb darabjai.

 

 

Szokás szerint, lássuk, miből lett a cserebogár:

 

asztal_elotte

Asztal a sufniból. Masszív, erős, tömör fenyő. Isteni illata volt csiszolás közben!

szek_elotte

Lomis szék. Kezdő kárpitozóknak ez a legjobb formáció, hiszen gyorsan és könnyen érhetünk el sikereket..

A bútorokból valami elegáns, ugyanakkor nőies szettet akartam. A rózsás textil nagy szerelmem, egyelőre, nem unom 😉 Ahogyan a fényt csodálatosan megtörő plexi fogantyúkat sem!
Az elegáns vonalat a szürkésbarna szín hivatott képviselni, a nőiességet és az extravaganciát a széken és az asztalon megjelenő rózsák.
A metodus megszokott, most nem is készítettem folyamat-képeket. Csiszolás, alapozás, festés, csiszolás, festés. A szék új kárpitot kapott, az asztalra pedig a megmaradt kárpitból vágtam ki a rózsákat és tettem fel decoupage ragasztólakkal.
Ti, szeretitek a szürkét? Hát a rózsákat?

asztal5

asztal4
asztal4
Az asztal és a szék a Polgári Otthon Magazin szeptemberi számában is megjelent:
carriebradshawanyag

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM