2013.06.17.

POP!

Pop. Angol szó. Magyarul főnévként pukkanás, igeként durran, határozószóként pedig váratlanul a jelentése. Mostanában ezzel a fedőnévvel illetem azt az irányvonalat a bútortuningolásban, amikor kívülről semmi extra a változás, de aztán belülről    POP     valami váratlanul felvillan és hatalmasat durran.

Egy szín, egy minta…..bármi.
A lényeg, hogy meglepjen.
Itt van például ez az ónémet-szerű, népi ruhásszekrény.
Elég jó kis alap, sok mindent ki lehet hozni belőle csupán színekkel. Ezt a szekrényt a fiúk szobájába szántam kezdettől fogva, ahogy hozzám került.
Eleinte még az is eszembe jutott, hogy az ajtajai nélkül újítom fel, nyitott könyvespolcnak, de mivel polcok már vannak, a ruháknak meg nincs helye, így az ajtók maradtak.
Ami viszont megmaradt az eredeti koncepcióból, az a belső szín.
Mert ennek a bútornak ez a nagy durranása.
Kívülről semmi extra, kapott egy kellemes bézses színt, mint az összes többi bútor a szobában. (úgyis a fal a hangsúlyos)
De amikor kinyílik az ajtaja, előtűnik ez a vad, ugyanakkor üdítő, élettel teli nagyon élénk korallpiros. Mmmmmmmm. Imádom! A klasszikus forma ezzel a színnel nekem nagyon vagány. Pop. Durran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annyira, hogy ajtóval egy kicsit unalmasnak is éreztem, ezért kipróbáltam, milyen lenne ajtó nélkül, polcosan, ahogy az eredeti terveimben elképzeltem. Tetszett. Nagyon is, ezért lehet, hogy végül viszatérek ehhez az ötlethez.
Egy kis szervezés az egész: a ruhák majd a fiókos komódba kerülnek, a játékok pedig ide át, szép kosarakban.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szerintetek?
Valahogy praktikusabbnak is érzem, mert a játékokhoz így jobban hozzá lehet férni, a ruhákat meg fiókonként lehet majd tematizálni. Variálunk még egy darabig, aztán meglátjuk, melyik válik be jobban a gyakorlatban.

Ha tetszik a játék a színekkel, nézzétek meg ezeket a bútorokat is:

narancs-pink bárszekrény
menta-korál komód
belül csíkos tengerész komód 

ui: elnézést az irtózatos minőségű képekért, de állandó fotósommal, Orsival nem tudunk összehozni egy időpontot, én meg úgy gondoltam, nem váratlak benneteket tovább egy újabb poszttal. Amint lesz normális fotóm, lecserélem ezeket a bénákat. :-)

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM