2015.06.12.

Fürdőszoba bazár

A fürdőszobák stílusát nagyban meghatározzák a kiegészítők. a törölköző, zuhanyfüggöny, fogmosópohár, szőnyeg, mind-mind nagyon sokat tesz az áhított stílushoz. Törekedj az alapoknál az egyszerűségre, így kedvedre váltogathatod a stílust a hangulatod szerint! Most három típusú fürdőszobához hoztam ötleteket és vásárlási tippeket.

Egészen biztos vagyok benne, hogy a jól összeállított kiegészítők alapjaiban változtatják meg fürdőszobádat.

Ne sajnáld tehát az időt, hogy megtaláld a tökéletes elemeket.

Számomra itt is igaz az általam annyira kedvelt hármas szabály: legyen valami régi, legyen valami modren, és legyen valami meglepő!

1. Férfiasan modern

Ennél a stílusnál letisztult, maszkulin és kissé minimál formákat kerestem. Használjatok sok feketét és fehéret, fémes elemeket és trópusi fát! A geometrikus minták és feliratos elemek jól kiegészítik ezt a stílust. Én egy ilyen fürdőszobába a H&M Home fekete-fehér geometrikus mintájú törölközőit és szőnyegét tenném. Tároláshoz az IKEA Vittsjö polcos elemét választanám, vagy ha elég nagy a fürdőszoba, meghökkentő elemként betennék egy elegáns, trópusi fával készült zsúrkocsit. Tálcán és szép tárolókban jól mutat rajta a piperecucc. Finomíts a látványon sok zöld növénnyel! Az sem baj, ha nincs ablak a fürdőszobán, mert az igazira megtévesztésig hasonlító műnövények fény nélkül is megélnek.

Egészítsd ki a látványt moder festményekkel, printekkel hogy szoba hangulatot adj a fürdőszobának!

 

2. Nőies romantika

Ha romantikus kiegészítőket választunk, különösen fontos, hogy a fő elemek (a bútor vagy a burkolat) legyen modern hogy a végeredmény ne legyen túl giccses vagy geil. Például, magas fényű műgyanta padló és fehér csempe mellé, jöhet egy nagyon vintage öreg komód, ami mosdópultnak van átalakítva. És mindehhez az alábbi bájos kiegészítők:

 

 

Extra romantikus tipp: használj szép szappanokat melyeket szokatlan módon tortatálon helyezel ki a mosdó mellé. A művirág itt is hasznos lehet: szép csokorba kötve mindig dísze lesz a fürdőszobának! (szép művirágért ugorj be az IKEÁ-ba vagy az Arioso-ba)

3. Városi nomád

Ez egy kissé bohém stílus megfűszerezve modern retro elemekkel és rengeteg növénnyel. Vadássz a Vaterán retro komódot melyet átalakíthatsz mosdópulttá! Használj vidám, színes és mintás kiegészítőket és ne félj a kilim szőnyegtől sem!

 

A te fürdőszobád úgy jó ahogy van?
Nevezd be az ARISTON fürdőszoba versenyére, mert most dizájn vízmelegítőt nyerhetsz!
Részletek ITT.
Ha tetszett a poszt, olvasd el 5 tippemet, hogy szép fürdőszobád legyen! (ITT)

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM