2014.12.16.

10 +1 karácsonyi dekorációs magazinötlet

Karácsony közeledtével a nemzetközi magazinok csak úgy ontják magukból a szebbnél-szebb karácsonyi díszben pompázó enteriőröket, dekorációs tippeket, lenyűgöző ünnepi hangulatú fotókat. Imádom ezeket és a hangulatom is azonnal ünnepi lesz tőlük!

Ezeknek a magazinoknak kiváló és vérprofi stylistok dolgoznak, így én azt ajánlom, hogy bátran lopjuk tőlük az ötleteket!

Most a Living Etc idei és régebbi számaiból válogattam néhány különleges, látványos és olykor szokatlan dekorációs megoldást, amivel ti magatok is bátran kísérletezhettek.

Én mindig azt vallom, hogy  karácsonyi dekorációnál a több az több és mint látjátok, nem vagyok ezzel a gondolattal egyedül. Használjunk sok papírdíszt, hogy alacsonyan tartsuk a büdzsét és még több aranyat hogy csillogóvá tegyük az ünnepet!

1. Ötlet: szedj ágakat az erdőből és szép textilcsíkokkal köss rá díszeket.

karacsonyi_inspiracio_1

2. ötlet: használj mű ajándékdobozokat dekorációként. A képen kandallóra tették ezt a dekorációt, de tehető a nappali sarkába, előszobába, tényleg bárhová!

karacsonyi_inspiracio_2

3. ötlet:  Dekoráld a csillárt is (ha van) hogy fokozd. Hasonló díszeket pl a Butlersben árulnak.

 

karacsonyi_inspiracio_44. ötlet: a méhsejt gömbök és papír pomponok nem csak esküvőre vagy születésnapra valók! Látványos és ünnepi dekorációt alkothatnak karácsonykor is. Hasonló méhsejt gömböket és papírpomponokat kaphatsz a Karcsi Papírnál.

karacsonyi_inspiracio_5

5. ötlet: szaténnal vagy textilturkálóban vásárolt anyaggal olcsón dekorálhatod az ajtódat is. “Csomagold be” karácsonyra!

karacsonyi_inspiracio_6

6. ötlet: a műfenyő ma már nem ciki. Sőt, akár fehér színben is stílusos lehet! A Dekortrendnél sokféle közül választhatsz.

karacsonyi_inspiracio_7

7. ötlet: papírcsillagok tömegével! Micsoda hatás! Ezekkel a papírcsillagokkal bárhol ünnepi hangulatot teremthetünk, méghozzá olcsón. Tavaly készítettem erről egy posztot, hogyan is lehet ezeket a csillagokat sk megcsinálni. Nézd meg ITT.

karacsonyi_inspiracio3

karacsonyi_inspiracio_csillagos

8. ötlet: rizspapír lámpák mint ideiglenes dekoráció. Jól mutat nagy étkezősztal felett vagy nagyobb belmagasságú otthonokban. Az egyszerű lámpát arany füstfóliával ünnepivé teheted. Ilyen lámpát pl az IKEA-ban tudsz beszerezni.

karacsonyi_inspiracio_9

9. ötlet: nagy méretű arany krepp papír dekoráció a falon. Mi használtunk ilyen dekorációt az esküvőnkön, de bátran dekorálhatsz vele karácsonykor is. Szuper olcsó, szuper látványos megoldás! arany krepp papírt a Pantonban biztosan találsz.

karacsonyi_inspiracio_10

10. ötlet: arany papírhengerek girlandként az ablak körül. Juhú, de menő! Ilyen arany öntapadós fóliát lehet kapni a Pantonban és nagyobb barkácsáruházakban. Nincs más dolgod, mint kisebb négyzeteket hengerré tekerni, majd összetűzni. Látványos!

karacsonyi_inspiració_8

+1 ötlet: dekoráld a teraszod! Annyira szép, amikor sok-sok függő dísz lebeg a szélben. Használ fényeket is bőven, csak kérlek a villódzó neont felejts el! Az sem ünnepi sem stílusos. Tipp: használj elemes mécseseket.

karacsonyi_inspiracio12

 

Remélem sikerült pár jó ötletet adnom mellyel az otthonodat szebbé teheted karácsonyra. Mert az otthonod veled fejlődik!

Még több karácsonyi DIY-ötlet ITT.

forrás: Living Etc

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM