2014.07.27.

Bemutatom az új weboldalamat!

Mostanában kevesebb DIY-munkát láttok tőlem. Ennek sok oka van, de az igazi okot magam sem tudom. Épp tegnap panaszoltam a férjemnek hogy bár rengeteg ötlet kavarog a fejemben, valahogy nincs motivációm a munkához.

A férjem szerint ez kreatív embereknél normális, hogy néha kicsit el kell szakadni attól amiben vagyunk, és töltekezni kell hogy aztán előrébb léphessünk, vagy új, nagy dolgokat hozhassunk létre.
Ez megnyugtatott.
Mert valóban, töltekezni jó, ráadásul egy másfajta nagy munkában voltam mostanság: készült az új weboldalam.
Pintér Zsolt egy online magazinnal kapcsolatban keresett meg, de végül közös munka lett belőle: közel egy éve dolgozunk azon, hogy megvalósuljanak az elképzeléseim.
Egy szebb, jobb, kereshetőbb, okosabb és stílusosabb felület, ami talán már az előrelépés egyik jele. Most hogy ezzel nagyjából készen vagyunk, jöhet a többi munka, mert megállni nem lehet, mindig meg kell újulni, és mindig kell tudni mutatni valami újat.
Ezennel tehát megismertetlek benneteket az új weboldalammal!
Mint látjátok, elhagytam a blogspotot és mostantól saját domain néven fut a blog. (nem tudom miért vártam ezzel ennyit….)
A legfontosabb változás ezen az új felületen, hogy igyekeztem olyan kategóriákat állítani, amelyek a legjobban érdekelnek benneteket és ezeken a kategóriákon belül, nagyon egyszerűen, a képek alapján tudjátok megkeresni azt a posztot, ami érdekes.
Jobb oldalt itt:

kategoriak

Így néz ki, ha megnyittok egy oldalt:

belso_oldal

Aztán, másik óóóóóriási változás, hogy végre azok is belelátnak kissé a blog történetébe, akik nem a kezdetektől olvasnak engem. Megpróbáltam az elmúlt négy és fél év történéseit zanzásítani, hogy mindenki tudja, hogy jutottam idáig:

kezdd_itt

Katt IDE ha el akarjátok olvasni!
Rólam is többet megtudhattok, mert eddig ilyen sem volt, csak a nagyon is jól ismert “grapefruitos” mottó, amit most lecseréltem, mert úgy érzem, jár nektek egy jóval személyesebb bemutatkozás. Részletek ITT.
Mivel ebben a blogban most már nem csak egyedüli alkotó vagyok, külön oldalakon nézhettek utána az aktuális közreműködőknek. Szigeti Zsófiról például ITT olvashattok.
Még nem töltöttem fel a megjelenéseimet és szeretnék még ezekhez a bemutatkozókhoz fotókat, így hamarosan ezek az oldalak frissülnek, szépülnek majd.

Nagyon dolgozom azon is, hogy összeálljon egy igazán exkluzív, inspiráló és nagyon informatív, extra tartalmakat nyújtó hírlevél szolgáltatás is. Egyelőre csak a kiírás van, de jövő hét közepétől lehet kattintani a feliratkozásra. Ajánlom, tegyétek meg, mert tényleg jó lesz!

Feliratkozás (nemsokára) itt:

feliratkozas

A Social Média funkciókat nem emeltem ki nagyon, ha akartok úgyis csatlakoztok hozzám a Facebookon, Pinteresten, Bloglovinon és Tumblr-en is!

socielmedia_ikonok

 

A kommentelés is változik, Zsolt szerint sokkal profibb ez az új rendszer és számtalan lehetőséget nyújt nektek. Elvileg bejelentkezés nélkül is kommentelhettek a Disqus rendszerében, de ha szántok a bejelentkezésre pár percet, akkor a jövőben nem csak hozzászólhattok a tartalomhoz, hanem fotókat, videókat is feltölthettek, egymás között új topikokat indíthattok és kérhettek értesítést, ha a feltett kérdéseitekre választ vártok. Jól hangzik, nem?

Ami még hiányzik: a felső linkekhez még most készülnek a tartalmak. A házunkról szeretnék egy ütős képanyagot, hogy minden részletében megmutathassam, hol és hogyan is lakom én. A Workshop fül is hamarosan frissül! A közreműködőkről és készül a fotóanyag, így őket is jobban megismerhetitek. (Szigeti Zsófi stylist, Balogh Orsi fotós, és hamarosan jön egy újabb nagyon tehetséges DIY-lakásfelújító is!)

Az egyes régebbi posztoknál még sok beállítás hiányzik, így előfordulhat hogy itt-ott hiányos a képanyag (nem mindig sikerült az importálás) vagy szétcsúszik az oldal. Folyamatosan dolgozunk ezen, hogy minden napról-napra szebb legyen.
Én most nagyon boldog vagyok, úgy érzem egy szinttel feljebb léptem. Nagyon bízom abban, hogy az új felületet hamar megszokjátok, megszeretitek és kedvetekre használjátok majd. Szeretném hogy könnyen megtaláljátok amit kerestek és hogy érezzétek, igyekszem az igényeiteket magas színvonalon kiszolgálni.
Nézegessétek, ismerkedjetek vele, és maradjatok is velem, mert hamarosan azért egy feltöltődött, kipihent, igazán tettre kész Kata mutatja meg nektek, hogy mindig van új a nap alatt!

Addig is várom az észrevételeket!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM