Szentgyörgyi Kata

Szentgyörgyi Kata vagyok, a blog írója, létrehozója, szerkesztője. Azzal kellene kezdenem, hogy elmondom ki vagyok, de nem igazán találom a definíciókat. Az vagyok, ami éppen kell, hogy legyek. Mikor, mire van szükség.

Ha kell, dekoratőr vagyok, ha kell, stylist, ha kell bútorfelújító, tervező, esetleg enteriőrstylist, legtöbbször társ, anyuka, feleség. És blogger. Lelkes alkotó, kreatív elme, aki végre kiélheti magát ezen a felületen. Itt megosztom veletek mindazt a tapasztalatot, tudást, amit megszerzek, járva az utamat, ami néha nyílegyenes, néha pedig nagy kanyarokat vesz. Nem vagyok iskolákat megjárt designer, csak megyek a fejem után, feszegetve határaimat és közben bőszen jegyzetelem tapasztalataimat. Nektek.
Arra vállalkoztam, hogy megmutassam, lehetetlen nincs, a DIY nem egyenlő a sufnituninggal és hogy stílus nélkül a kreativitás mit sem ér.

A stílusom:

Abszolút eklektikus. Szeretem kombinálni a régit az újjal, a modernet a klasszikussal és rajongok a szép tárgyakért. Imádom a meglepetéseket és a jó poénokat – a lakberendezésben is.
Számomra a “bevállalós” terek igazán izgalmasak és szerintem a “megúszásra játszás” a lakberendezésben sem nyerő.

Hiszem, hogy az otthonom velem fejlődik.

ikea_hack_fotel6.jpg

A blog:

Look for less. Ez az amit itt megtanulhattok, rengeteg hasznos és okos tippet is kaptok a megvalósításhoz. Nem vagyok híve a szemétből-szemét gyártásnak, nálam nem találtok rozsdás gereblyéből fogast, sem más kacatot.
Posztról, posztra azon kísérletezem, hogyan tehetjük a környezetünket szebbé, igényesebbé, különlegesebbé úgy, hogy rajtunk kívül mindenki azt higgye: sok pénzt költöttünk rá.
Pedig nem.

atalakito-trukkok-011

IKEA hack napsugaras lámpa DIY / Kicsiház

Új lámpák / Kicsiház

Referencia:

Munkáimat láthattátok az Éva Magazinban, a Polgári Otthon Magazinban és jó pár külföldi online design blogon, mint Design Sponge, Apartment Therapy, Curbly, Poppytalk és a Centsational Girl.

Az otthonunkat bemutatta már az A Mi Otthonunk, a Nők Lapja Enteriőr és az  InStyle Magazin.

 

Kicsiház megjelenések

 

Kicsiház az InStyle magazinban

Fotó: Batár Zsolt

Ha szeretnétek velem kapcsolatba lépni, írjatok a kicsiház kukac gmail pont com email címre, vagy keressetek a Facebook oldalamon keresztül: www.facebook.com/AKicsiHáz de ha exkluzív tartalmakra vágytok, mindenképpen iratkozzatok fel a Kicsiház hírlevélre ITT!

 

fotó: Kövesdi Réka

IMG_0618

szegeles_diy_lada

 

Érdekel a teljes “Kicsiház-sztori”? Olvasd el ITT.

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM