Szigeti Zsófi

Szigeti Zsófi vagyok, enteriőrstylist. Az Iparművészeti Egyetemen (ma már MOME) végeztem bőrtárgy tervező szakon. Az egyetem után stylist asszisztenskét kezdtem dolgozni majd fokozatosan önnállósodtam, míg végül egy magazinnál kötöttem ki szerkesztőként.

Sok éves szerkesztői munka után, olyan lapoknál mint az Elle Dekor vagy a H.O.M.E. magazin ismét szabadúszó lettem. Elvégeztem egy virágkötő tanfolyamot és közben úgy alakult az életem, hogy két otthonom is lett. Egyik továbbra is Budapesten a másik pedig Lausanne-ban. Magazinoknak, kiadóknak, ügynökségeknek és magánembereknek egyaránt dolgozom. Az utóbbi években sok esküvőt és egyéb rendezvényt dekoráltam. Érdeklődésem középpontjában továbbra is a lakberendezés és a virágok állnak. Imádom a munkám és ha időm engedi másik szenvedélyemnek, a blogom írásának is hódolok.
A Kicsiház régóta kedvencem. Szeretem kata ötleteit, igényességét, elhivatottságát és energiáját. Amikor saját lakásunk felújításába fogtunk sokáig töprengtem hogy hol publikáljam a munkafolyamatot., még végül úgy döntöttem, hogy az én blogomat megtartom a virágoknak. Véletlenül ekkor keresett meg Kata és pillanatok alatt eldőlt, hogy nála mutatom be a lakás átalakulását. Így kezdődött a közös munka…
Szigeti Zsófi
viragomviragom.blog.hu
szigetizsofi.blog.hu

Instyle Magazin

Instyle Magazin

Kata csokra és a kitűzők

Kata csokra és a kitűzők

bejarat

ZSOFI_mail_01

Hideg póréhagyma leves (Az asztal 7 vége)

Hideg póréhagyma leves (Az asztal 7 vége)

Fotók: Kövesdi Réka

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM