2011.10.18.

Tanulósarok ötletbörze

Az Éva Magazin szeptemberi számában dolgoztam életemben először, mint stylist. Izgalmas feladat volt, hogyan hozzak létre egy berendezett teret, egy olyan teret, ami bár nincs sehol, de akár a valóságban is létezhet.

A feladat az volt, hogy iskolakezdésre készítsek egy inspiráló, ötleteket adó tanulósarkot. Fiúknak és lányoknak. Természetesen, újrahasznosítva mindent, amit csak lehet!
Itt megnézhetitek milyen alapanyagokból dolgoztam,milyen tárgyakat hasznosítottam újra. Ha esetleg nem olvastátok volna a magazint, most megmutatom, mi lett a végeredmény.
További képekért, ötletekért kattintsatok ide meg ide!

A legjobb ötlet szerintem, ez a tolltarós akasztó. Ikea konyhaszekrény ajtóból készült, amit a FYND részlegen vettem fillérekért. Erre szép bútorfogantyúkat erősítettem, majd egyszerű befőttesüvegeket festettem be festékkel, és illesztettem rájuk drótból akasztót.
A másik ötlet, amit érdemes megfontolni,  hogy egy konyahaasztalból, polcépítő elemek és polcok segítségével emelt polcos íróasztalt gyárthatunk, ahogy azt a lenti képen láthatjátok. Nektek melyik ötlet tetszik a legjobban?

DIY_fogas
tanulosarok_kislanyoknak

A fotókat készítette Reichel Tamás, a fotók tulajdonosa az Éva Magazin

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM