2011.01.12.

Turkálj más szemmel!

A turkálás jó, a turkálás hasznos, a turkálás vicces. Sőt, manapság már egyáltalán nem ciki, hiszen sokszor izgalmasabb, egyedibb cuccokhoz lehet így hozzájutni, mint a boltban. Nem mellesleg, fillérekért.

Gyakran járunk a csajokkal csoportosan,a közeli, eszméletlen jó turkába, aminek a címét, naná, hogy nem mondom meg. Mert a jó lelőhelyek titokban tartása is a turkálós sport része.
Éppen elég, hogy RHM mindig kitúrja előlem a legjobb cuccokat, de ezúttal én emeltem diadalittasan a kezemet, erősen szorítva ezt a cuki kis tütü szoknyát:
lampa_003

Az aznapi turka-versenyt tehát fölényesen nyertem, és mivel egy szőrmés mellényre is szert tettem ugyanott, össze is állt egy őrületes áutfit, á la Carrie Bradshaw:

lampa_004

A turkálásban az a legszebb, hogy egyáltalán nem fáj a szíve az ember lányának, ha egy alkalom után, már meg is unta a kitúrt cuccot, hiszen a filléres darabok könnyen és gyorsan átlényegülhetnek. Ahogyan az én tütü szoknyám is, ami végül ment a plafonra.
Hogyan?
Hát így:

lampa_007
Vettem egy Asele lámpaernyőt az Ikeában

lampa_008
lefújtam aranyfestékkel a belsejét

lampa_010
Kellet még egy Hemma vezeték is

A vezetéket is lefújtam aranyfestékkel, majd a szoknyát ragasztópisztoly és biztos-ami biztos, tűzőgép segítségével, rögzítettem a lámpaernyőhöz. És tadadaaaaam, kész is lett a csajos tütü-lámpa:

lampa_034

lampa_035

lampa_061

 A tütü lámpa pedig tökéletesen megtalálta a helyét az egyre durvábban elnőiesedő hálószobánkban. egyszerűen, nem tudok megálljt parancsolni magamnak :-)

lampa_013

lampa_022

lampa_023

lampa_025

lampa_028

lampa_029

lampa_037

lampa_060

lampa_044

Van tehát egy majdnem design lámpám, fillérekért.
Egyesek szerint, a szőrmés mellényem is tök ciki. Csináljak belőle párnát?

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM