2010.06.09.

Az első szerzemény

Van, hogy az ember beleszeret egy fotó hangulatába és nem tudja elengedni. Mi több, a kép inspirálóan hat. A napokban átnyálaztam a régi Elle Dekor magazinjaimat és az újság 2008. júniusi számában megakadt a szemem egy gyönyörű lakáson, azon belül pedig a fürdőszobán:

álommosdó

Imádom ezt a képet, úgy ahogy van! A lambériát, a kis nádszéket, a kiegészítőket, de leginkább a századelőt idéző mosdót. Egy ilyen mosdót szeretnék! Azonnal kutatásba kezdtem, és egyre csalódottabban éreztem, hogy meg kell hoznom az első kompromisszumot, mert az ilyen típusú mosdók méregdrágák, mi pedig nem engedhetjük meg magunknak a 120-150 ezer forint áron kapható csodát.

És nagyjából az utolsó pillanatban, amikor a vízszerelőnek meg kellett mondani, hogy milyen magasra szerelje a mosdót, ráakadtunk erre:

talpas mosdó jó áron

Pont amilyenre vágytam, elérhető áron.
Ki kéri a lelőhelyet?

Hozzászólások:

 • jöhet a cím, csak a kiváncsiság kedvéért

 • Váci út 30.

 • Mennyi ez az annyi forintban? szintén csak kíváncsiság kedvéért… :)

 • Tavaly 52 ezer pénz volt az ára.

 • Szia Kata!
  A mosdókagylóddal kapcsolatban érdeklődnék!-meg tudnád írni a mosdó típusát, valamiféle gyári számot vagy pontosabb nevet, hogy rá tudjak keresni! Sajnos sehol nem találok elérhető áron! :(
  Egyébként gratulálok a blogodhoz! :) Sok jó ötletet és inspirációt kapok! :) Mikor a kerti esküvőről írtál akkor jót mosolyogtam, mert nálunk is így van tervbe, hogy majd egyszer ha lesz akkor az a kertünkben lesz! Remélem minden tökéletesen fog sikerülni nálatok! :)
  Üdvözlettel, Debi

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Google+
http://akicsihaz.hu/2010/06/az-elso-szerzemeny.html
RSS