Varga Bianka

Varga Bianka vagyok, egy a magam formájára alkotott kertvárosi ház lakója, illetve most már a Kicsiház kreatív csapatának legújabb lelkes tagja. Évek során összegyűjtött képeimet, lakberendezési munkáimat mindig is szerettem volna megmutatni, de nem volt rá lehetőségem, ezért nagy örömömre szolgált a felkérés Kata részéről, hiszen amióta csak figyelemmel követem a blogot, filozófiája, munkái, nagy hatással vannak rám.

Gyermekkorom óta érdeklődöm a rajz, festészet, művészetek iránt, mindig is szerettem a belső lelki harmóniát nyújtó enteriőröket, a dekoratőri feladatokat, mely mostanra oda vezetett, hogy megszállottan keresem a megoldásokat a lakberendezés területén. Nemcsak a bútorok, hanem a kiegészítők is fontos részei életem kreatív részének, így szabadidőmben sokat rajzolok és festek. Nem képeztem magam államilag elismert intézményekben, vallom, hogy, egy jó ötlettel, egy adag önbizalommal, hatalmas lelkesedéssel, kis ügyességgel és persze sok gyakorlással is lehet szépet, egyedit, szívünknek tetszőt alkotni. Saját otthonom átformálása igazi játszótér kreatív céljaim megvalósításában, mert két kézzel és egy ecsettel bármi lehetséges.

Stílusom nem definiálható, mivel a mai trendeken keresztül a régi korok formáin át nagyon sok minden van rám hatással, de a legizgalmasabb feladat a különböző dizájnok keverésével egy harmonikus enteriőr kialakítása. Mottóm, hogy ne csak nézzünk, merjünk látni is! Hiszen ha meglátjuk a dolgokban a szépet, akkor az élet is szebb lesz, mivel mindig jó érzés egy szép és magunk által létrehozott környezetben élni.

bianka_nyito

_MG_9963_LR

Saját festményem

 

Szintén saját képeim

Szintén saját képeim

Fotó: Kövesdi Réka

Fotó: Kövesdi Réka

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM