2018.09.02.

Festés csempe helyett? Miért ne?

Vannak szokások, melyek kőkeményen tartják magukat, ha kell, ha nem. A szokások pedig nagyon lassan követik a technológiai újdonságokat, fejlesztéseket. Talán ezért nem is jut eszünkbe sem, hogy csempe helyett elég lehet a festés a konyhában a munkapult felett is.

Gondoljatok bele, mennyivel egyszerűbb csak lefesteni a hátfalat a konyhában vagy festéket használni olyan helyeken, ahol eddig hidegburkolatban gondolkodtunk, mint pl WC, vagy a fürdőszoba azon részei, ahol nem éri folyamatosan víz a falat.

Ha te is azok közé tartozol, akiket a hideg is kilel a túlzott hidegburkolat használattól, akkor tutira tetszeni fog neked a Poli-Farbe új fejlesztése, a Poli-Farbe Platinum Matt Latex festékek, ami mosható, dörzsölhető felületet képeznek a falon, így bátran használhatod olyan felületeken, ahol gyakran kell takarítani.

Csempe helyett festék / Kicsiház

A festék tökéletes fokozott igénybevételnek kitett beltéri helyiségek festésére: konyhák, fürdőszobák, előszobák, folyosók, gyermekszobák védelmére, díszítésére. Ellenáll a magas páratartalomnak, penészálló bevonatot képez, nem foltosodik, könnyen megtisztítható az esetleges szennyeződésektől (zsír, olaj, kávé, vörösbor, ételszármazék stb.)

Így már egészen máshogyan lehet nekiállni például a konyha tervezésének. Nem kell csempét keresgélni és azon aggódni hogy esetleg túl korán unalmassá válik.

Én hat évvel ezelőtt is már a festés mellett döntöttem a Kicsiház konyhájának tervezésekor és a festék azóta is tökéletes állapotban van, jól bírja a főzéssel, előkészületekkel járó koszt, egy mozdulattal letörölhető, takarítható. Nem bántam meg, sőt!

Csempe helyett festék / Kicsiház

Nincs csempe, csak festék!

Ha pedig megunnám, csak átfestem a színt, nem kell csempét leverni, újraburkolni, stb.

Így pedig be lehet vállalni extravagáns megoldásokat, hiszen nem kell félni hogy a költséges burkolatot szintén költséges úton kell eltávolítanunk ha meguntuk vagy kiment a divatból. Lásd cikkcakkfal az előszobában :- )))

Wekerlei Kicsiház konyha felújítás

Vagy stencilt is igénybe véve:

Csempe helyett festék / Kicsiház

Forrás: Royal Design Studio

Csempe helyett festék / Kicsiház

forrás: HGTV

Csempe helyett festék / Kicsiház

forrás: Aube Design via Royal Design Studio

A Poli-Farbe Platinum latex festékek 30-féle színben kaphatóak az aktuális trendeket tükrözve.

Az új szokás pedig lehet ez: ha nem muszáj nem kell csempézned ;- )

x

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM