2016.02.23.

ÚJRA!!! Bútorfelújító workshop

Mostanában nagy divat a DIY, a csináld magad bútorfelújítás. Sok cikket olvastam a témában, ahol a házilagos kivitelű bútorfelújításról úgy írnak, mint olcsó alternatíváról. Pedig a bútorfelújítás csak bizonyos szempontból olcsó. Olcsó ahhoz képest, hogy egy kis befektetéssel és ügyességgel egyedi, különleges, jó minőségű bútorunk és lakberendezési tárgyaink lehetnek töredék áron a mint amennyibe az egyedi gyártású vagy designer bútorok kerülnek.

Ugyanakkor a jelenlegi festék és egyéb alapanyag árak mellett, igenis drága hobbi a DIY!

Ezért nem mindegy hogy tisztában vagyunk-e vele, melyik bútort érdemes felújítanunk és melyikhez ne kezdjünk hozzá, mire figyeljünk mielőtt megveszünk egy bútort vagy mire készüljünk amikor belevágunk a munkába.

Lássuk át mennyi munkát kell beletenni a változásba és mennyi anyagot!

Ár/érték arányban jó döntést hozzunk! Tanuljuk meg felmérni az előttünk álló feladatot!

Fontos tudni, hogy melyik bútorhoz milyen stílus illik és miből mit lehet kihozni. Ismerni kell az anyagokat hogy megtaláljuk azt, amire épp szükség van. Workshopomon mindezt megtanítom.

Ezen felül, megmutatom milyen eszközöket érdemes tartani otthon és melyik szerszám mire való, mikor milyen festéket ajánlott használni.

Gyakorlati útmutatót kaptok az egyes technikák helyes kivitelezéséhez és megismertetlek titeket az anyagokkal és azok tökéletes használatával.

A legutóbbi workshopom egyik résztvevőjének, Veronicának a véleménye:

“Őszintén szólva az előzetes leírás alapján nem számítottam ilyen lendületes, összeszedett, képanyaggal és vetítéssel alátámasztott információ áradatra! Nagyszerű volt! Végre valaki, aki át tudja adni a tudását érthető, rendszerezett és világos, áttekinthető formában! Köszönöm!”

Bútorfelújító workshop

TEMATIKA

A workshop 3×3 órás

Az első nap tematikája:

  • mire figyeljünk mielőtt nekifogunk

  • mit vegyünk meg és mit ne

  • stílusok és technikák

  • vizuális ötletbörze

  • hogyan tudjuk felmérni az előttünk álló munkát

A második nap tematikája:

  • szerszámok és gépek bemutatása, ismertetése

  • a felújítás/átalakítás folyamata, trükkjei, technikája

  • a felhasznált festékek és egyéb alapanyagok megismertetése

  • dekorálási technikák

A harmadik nap tematikája:

  • az első két nap elméleti ismereteinek gyakorlati kipróbálása

IDŐPONTOK

2016. április 5.-6.-7. 

18-21 óráig  BETELT

és

2016. április 12.-13-.14.  BETELT

10-13 óráig

Workshop helyszín:

Flashback Fotóstúdió

1033 Budapest

Bogdáni út 1-3.

(megközelíthetőség tömegközlekedéssel: 9-es busz végállomás plusz egy kis séta ill. HÉV Filatorigát megálló)

ÁR:

3 napos workshop ára: 33.900 forint

Az árban benne van egy írásos elméleti anyag+a gyakorlati részhez szükséges alapanyag és festékek.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési és lemondási feltételek:

A jelentkezéshez kérlek töltsd le a jelentkezési adatlapot ( Kicsihaz_workshop_Jelentkezesi_lap)  majd küldd el nekem emailben a workshop@akicsihaz.hu  email címre és én felveszem veled a kapcsolatot!

Jelentkezés menete, feltétele: 1.A jelentkezés minden esetben írásban -emailen- történik. 2. A regisztrációhoz a jelentkezési lap kitöltése szükséges. 3. Az összeg befizetéséhez díjbekérő -proforma számlát -emailen- küldünk, melynek kiállításához szükségünk van a résztvevőtől SZÁMLÁZÁSI névre, címre. 4.Amikor a tanfolyami díj befizetésre kerül a bankszámlánkra a díjbekérő- proforma számla alapján, a regisztráció véglegessé válik- erről visszaigazolást küldünk -emailen. 5. A kiállított számla átadása a helyszínen a tanfolyam/ workshop 1.napján történik.

  Bútorfelújító workshop Kicsiház bútorfelújító workshop Lemondási feltételek:

A program előtt legkésőbb 2 héttel lehetőség van a lemondásra, amely a tanfolyam/ workshop részvételi díjának kifizetése esetén (teljes regisztráció) után 5.000.-HUF adminisztrációs költség visszatartásával zárul- melyről számlát adunk, a különbözet visszautalása 3 munkanapon belül történik.

A program előtt legkésőbb 1 héttel lehetőség van a részvétel más időpontra történő áthelyezésére, amely a tanfolyam/workshop részvételi díjának kifizetése esetén (teljes regisztráció). A lemondást email alapján tudjuk elfogadni.

A program előtt legkésőbb 1 héttel lehetőség van a jelentkezés ezen belüli átruházására más személy számára, melyről szintén e-mailen kérünk értesítést.

A program előtt 1 héten belüli lemondás a tanfolyami díj elvesztésével jár.

FIGYELEM! A workshopok időpontját/helyszínét illetően a változtatás jogát fenntartjuk. Kicsiház bútorfelújító workshop Ajándékba vennéd? Töltsd le hozzá az ajándékkupont ITT.

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM