2013.04.04.

Kell még itthon a jó szaki?

Tegnap átjött hozzánk Gyula, állandó kivitelezőnk, barátunk, hogy átbeszéljük a ház szépítésének további külső munkálatait, az újabb szépítős-alakítós munkák részleteit. És akkor Gyuszi mondta, hogy nem lesz már sokáig itthon, megy ki külföldre dolgozni.

Nem örültünk a hírnek. Tulajdonképpen ő sem örült, nem is szívesen menne. De itthon nincs munka.

Tudom, hogy egyre kevesebben újítanak fel, mert arra már végképp nem jut pénz a mai válságos gazdasági helyzetben, de ugyanakkor, ha magamból indulok ki, azt is tudom, hogy mennyire nehéz jó szakembert találni itthon. Olyat, akiben meg lehet bízni.
Aki tökéletesen oldja meg a rábízott feladatot. Aki után nem kell javítgatni, meg szentségelni az elcseszett munka miatt. Aki figyel arra, hogy rend és tisztaság maradjon utána, és nem kell azon izgulni, hogy végigcaplat a sáros cipőjével az új szőnyegen. Aki mindezért nem csillagászati összegeket kér.
Gyula ilyen. Húsz éve ezt csinálja, nem úgy mint az Erdélyből csapatostul jövő, magukat mesternek tituláló kóklerek. A kivételektől pedig ezúton kérek elnézést, de sajnos tapasztalatból beszélek.

Ez a poszt most azért született, mert szeretném, ha az ilyen becsületes, megbízható szakembereknek ITTHON lenne munkájuk. Nálunk Gyula és csapata festette a padlót a nappaliban. Ők festették a házunk összes külső fa felületét, a zsalukat, az ablakokat, az oszlopokat. Ők tapétáztak, és ők csináltak minden festős-burkolatbontós munkát a tetőtérben.

Biztosan van köztetek olyan, aki Budapesten vagy vonzáskörzetében újít fel, és kőművest, festőt, burkolót keres. Nagyon nem mindegy, hogy kit bízunk meg ezzel, mert sok kellemetlen percet szerezhetünk magunknak egy rossz választással, ez is tapasztalat.
Éppen ezért, Gyuszit én magam ajánlom. Megbízom benne, szeretem ahogy dolgozik, minden további nélkül adok neki kulcsot a lakásunkhoz és tudom, hogy munkája végeztével is tiszta és rendes otthon fogad. Szeretném, ha lenne itthon munkája, ezért ajánlom őt ezen a fórumon.

Ha bárki közületek felújít, átalakít, építkezik, és örülne egy kedves és jól dolgozó, három fős brigádnak, írjon nekem, és megadom Gyula elérhetőségét.

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM