2013.03.29.

Megkövült tojások

Mostanában eléggé foglalkoztat a beton. Illetve minden, amit a betonnal lehet csinálni, és most nem járdára gondolok. Ez egy komoly trend idén, én pedig nem tudok a trendeknek ellenállni, meg egyébként is, mindig kellenek az új benyomások, új tapasztalatok.

Úgyhogy, most a betonnal ismerkedem, a cementtel és a falazóanyagokkal. Nem túl vicces ez a húsvéti télvíz idején, a hideg garázsban, ezért most csak kicsiben játszom, apróságokat kutyulok, aztán ha már jól kiismertem ezt az anyagot, jöhetnek a komolyabb projektek.
Most épp szürke cementet kevertem, aztán egy teljesen hirtelen ötlettől vezérelve, fogtam magam, és belemártogattam pár tojáshéjat. Franc se tudja mi jött rám, ez amolyan bevillanás volt, mint amikor a kisgyerek megfogja a sütő elejét, hogy megnézze, vajon milyen érzés.
És végül is, nem is sült el olyan rosszul, mintha a sütőhöz nyúltam volna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A cement szépen rászáradt a tojásokra, érdekes felületet adva nekik. Ezekbe a fél tojáshéjakba egészen apró sziklakerti növényeket ültettem, amiből egy egész kosárnyit vettem most a Praktikerben 1790 Ft-ért (a kimaradtak is kaptak helyet végül).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tojáshéjba ültetni nem túl eredeti , itt most inkább a cementbe mártott tojás ötletét mutattam be nektek. Akinek van kedve, csinálja meg kifújt tojásokkal is, és madzagon lógassa fel.
Akinek meg nem tetszik ez az agymenés, nézze meg a Fabergé-koppincs tojásaimat, hátha az jobban bejön.

 

( A fotón lévő váza pedig így készült sk)

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM