2011.01.09.

A fürdőszoba metamorfózisa

A felújítás alatt, egészen sok döntésben voltam bizonytalan, sőt, vagyok még ma is, de a fürdőszoba küllemét illetően, meglehetősen határozott voltam.
Egyrészt volt egy fotó, ami nagyon erősen inspirált, másrészt, ráakadtam a MOZA CementlapManufaktúrára, és ettől kezdve, össze is állt a kép.

Tudtam, hogy mindenképpen malachit járólapot szeretnék, eredetileg is az volt. Tudtam,hogy festett lambériát szeretnék, ezt egyébként, magam festettem. Sokáig kerestem egy megfizethető árú talpas mosdót is.
Még a nyáron, Kata barátnőmmel megterveztük és papírra vetettük az elképzeléseket. A fürdőszobánk eredetileg nagy volt és L-alakú, de a nagyobb konyha kedvéért,beáldoztuk a tágas, fürdőkádas fürdőszobát és ezt egy cseppet sem bántam meg. A mindössze 4 négyzetméteren mindennek van helye, amire szükségünk van. Még a kazánt és a takarítószereket is el tudjuk dugni itt, hogy ne rontsák az összképet.
Az eredménnyel végül tökéletesen elégedett vagyok, talán a tükör túmáccs egy kicsit, egy szimpla, díszítés nélküli,ovális tükör talán jobban illene ide, de ez a díszes cucc még az előző lakásból költözött velünk.
Hogy valami negatívumot is mondjak, a fürdő, annak ellenére,hogy a legkisebb helység a házban, a legdrágább is, köszönhetően az épített zuhanykabinnak, a régies talpas mosdónak, a széles zuhanyfejnek és a kézi gyártású cementlapnak. A teljes költsége, az újonnan épített falakkal, szaniterekkel, csempékkel, csaptelepekkel, nagyjából négyszázezer forint volt. Ennyibe a konyhám sem fog kerülni.
Szerintetek, megérte?

Ilyen volt
Szét is vertük
Átméretezés folyamatban
Az átméretezett fürdőszoba betonozása
cementlap_lerakas
Cementlap lerakva
lamberia_furdoszoba
a lambériát természetesen én festettem
kicsihaz_furdoszoba_
TáDááám
kicsihaz_furdo_2
Az a bizonyos talpas mosdó
l
kicsihaz_furdo_1
Már “csak” az ide illőkiegészítők hiányoznak, leginkább egy süppedős fürdőszobai kilépő
Látjátok hogy hol a kazán és a felmosó vödör?
kicsihaz_furdoszoba_6
A zuhanykabin
kicsihaz_furdoszoba_7
Nagy zuhanyfej alatt jó hajat mosni

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM