2011.10.17.

Ez a Ti művetek!

Sokszor kapok olyan emailt, kommentet, amiben írjátok, hogy mennyire inspiráló a blogom, és ti magatok is felbátorodva alkotni kezdetek a posztjaimat olvasva.

Kíváncsi voltam, mennyire vagyok inspiráló, gyakorlatban hányan estetek neki egy régi bútordarabnak, vagy rendeztétek át a szobát a tőlem jött ihlet hatására.
A Kicsi Ház facebook oldalán, mely kvázi egy informatív és szórakoztató fórum és ezért érdemes csatlakozni hozzá, írtam arról, hogy várom a műveiteket.
Döbbenetesen sokan jelentkeztetek és ennek szívből örülök! Ezek szerint a DIY, azaz a “Csináld Magad!” mozgalomnak egyre tekintélyesebb tábora van hazánkban is.
Tessék, nézzétek mit műveltetek, és legyetek büszkék magatokra!
A sorrend véletlenszerű, a most bemutatott alkotások egyformán tetszenek.

1. Minka a konyháját alakította át, kézzel festett mintával téve különlegessé a falat. A székeket és az asztalt sprayfestéssel varázsolta újjá.

2. Szilágyi Andrea egy régi szekrényen végzett ráncfelvarrást, és vidám sárgára festve alakította otthonához illővé. (figyelitek a posztert? az is SK!)

ilyen volt
ez lett belőle

3. Szegecselt bútorom Bodó Ritát ihlette meg, a technikát pedig egy unalmas ajtón alkalmazta, stílust adva neki ezzel. A szegecselt matyó tulipán nagyon jól néz ki a rusztikus enteriőrben!

4. Lengyel Veronika tükröt dekupázsolt és antikolt, az itt olvasható módon. az újrahasznosításban is jeleskedett, hiszen az anyag, amit felhasznált, a kismama-otthonkájának átlényegülése.

5. Emma a kárpitozáshoz kapott kedvet (végre valaki :-) ) és volt olyan mázlista, hogy kifogott egy hasonló fotelt, mint amilyen az enyém volt. Emma nemrég elindította saját DIY blogját is . Welcome in the Club Emma! :-)

Ilyen volt
Ilyen lett

6. Holub Zsuzsa egy ajándékboltban látott meg egy tükröt, beleszeretett, majd elkészítette saját verzióját. Szuper!

7. Fehérné Szabó Eszter már lát fantáziát a régi bútorokban.
A fotóit elnézve, nem is csodálom!

8. Szilvi egy bolhapiacon akadt rá a régi fogas-darabra, amiről hiányoztak már az akasztók. Kis antikolással, gyönyörű bútorgombokkal a lányai szobájába alakította, ahogy azt én is tettem Rozika szobájában. Szilvia többi remek alkotását nézzétek meg a blogján!

gyönyörű darab
lányszobába alakítva

9. Végül, egy új olvasó, Laczkó Ágnes, aki kapva kapott az alkalmon, hogy bemutatkozzon, és elküldte nekem ennek a ládikónak a csodálatos átalakítását:

előtte
stencillel festve

Hát nem nagyszerű mindegyik? Ne aggódj, ha most lemaradtál/kimaradtál, hiszen lesz még folytatás. Ha van olyan munkád, amit megosztanál a többiekkel, küld el nekem.
Lesznek még ilyen posztok! Lesznek még ilyen posztok? Csak rajtatok múlik!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM