2016.10.03.

Ragyogó színek, foltok nélkül

Imádom a ragyogó, különleges,mély színeket. Bárhol szívesen alkalmazom őket, mert szerintem egy jól megválasztott színnel, színkombinációval hihetetlenül gyorsan tudunk (új) karaktert, új külsőt adni otthonunknak.

Ám a festett falak számtalan veszélynek vannak kitéve. Nálunk például két éve robbant fel a kotyogós kávéfőző egy szép vasárnap reggelen….El tudjátok képzelni milyen idegállapotban voltam…

Bár eredetileg mosható festéket használtam a falakon, a kizúduló kávéval nem tudott megbírkózni és festhettem újra a sérült helyeket.

Aki már átélt hasonlót, például hogy a gyermek rajztáblának használja a nappali falát, vagy zsíros kézzel tapicskolta végig az utat a mosdóig, esetleg egy brutális házibuli nyomait takarította a falakról napokig (vagy nézte utána évekig), az biztosan örülni fog a Dulux újdonságának, a víztaszító tulajdonsággal rendelkező Dulux EasyCare beltéri falfestéknek.

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

Innentől kezdve, a gyönyörű színek tartósak, sokáig ki fognak tartani, és nem kell folyton aggódnunk, hogy mi kerül a falra, mert a könnyen tisztítható falfelületek és a hosszan ragyogó színek jelentőségét szem előtt tartva, az AkzoNobel kifejlesztette az új Dulux EasyCare beltéri falfestéket.

A Dulux EasyCare termékcsalád víztaszító technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek (hidrofób hatás), és megóvja a bevonatot attól, hogy bármit túlságosan magába szívjon. Ezáltal a felületről könnyedén eltávolítható a kosz, emellett a festék nem veszít az élénk színéből. A hidrofób hatás jelentése, hogy a bevonat taszítja a vizet és más folyékony anyagokat.

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

A “kis Picasso” alkotott? Semmi baj!

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

Rossz kezekbe került a rúzs? Semmi baj!

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

ilyen előfordul. De semmi pánik!

A hagyományos festékekkel ellentétben a Dulux EasyCare a folyékony foltokat apró gyöngyökbe rendezve lepergeti a falról. Ezután a folyadékgyöngyök vizes, enyhén mosószeres szivaccsal könnyedén lemoshatóak.

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

Nézzétek csak a videót!

Az AkzoNobel nagyon büszke arra, hogy az EasyCare tízszer jobban ellenáll a dörzsölésnek: súrolást követően a bevonati veszteség alacsony, vagyis a festék utána is megőrzi élénk színét. További információkért, részletekért kattintsatok a Dulux honlapjára!

A mosható falfestékek általában fényes felületet adnak, mert arról könnyebb eltávolítani a szennyeződéseket, viszont kiemelik a felületi hibákat. Ezzel szemben a Dulux EasyCare hibátlan, mosható, matt felületet ad.

Ráadásul, gyönyörű színek közül válogathattok:

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

A kiemelten “veszélyeztetett”, erős igénybevételnek kitett  területeken, mint például az előszoba,konyha, fürdőszoba, gyerekszoba ez a termék megállja a helyét és mivel kiválóan tisztítható, nem kell évekig nézegetnünk a balesetek, vagy a napi használat okozta foltokat a falon.

Ilyen egyszerű lesz megszabadulni a nem kívánt szennyeződésektől:

1. A foltot papírtörlővel itassuk fel óvatosan.

 2. Nedves, tiszta ronggyal vagy szivaccsal mossuk le a szennyeződést. Eközben kerüljük a dörzsölő, erős mozdulatokat.

 3. Makacs folt esetén tegyünk mosogatószert vagy háztartási tisztítószert a szivacsra, melyet érdemes egy kis ideig a felületen hagyni, hogy kifejtse hatását.

 4. Intenzív foltoknál öblítsük ki gyakran meleg vízzel a szivacsot, és töröljük át többször a felületet.

 5. Az utolsó körben tiszta vizes áttörléssel zárjuk a mentőakciót.

Azért is érdemes szétnézni a Dulux honlapján, mert még több ilyen stílusos, kreatív gyerekszoba festési ötletet is találtok:

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

Gyönyörű színek, foltok nélkül : Dulux EasyCare

Festésre fel!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM