2015.11.19.

Megnyitottuk: Cinq Filles Home Decor webshop

Sokat meséltem már a Cinq Filles városajándékokról,(ITT és ITT) melyekkel mi foglalkozunk, biztosan találkoztatok már vele a repülőtéren. Rengeteg fotómon láthattátok már a csinos kis dobozkákat, amiket sokszor nem átallottam felhasználni az enteriőr dekorálásához. Most ezek a dobozok üresen, lakásdekorációs céllal is megvehetőek lesznek!

Tároláshoz, rendszerezéshez, szimplán dekoráláshoz vagy akár ajándékozáshoz is tökéletesek ezek a kis gyönyörűségek, akár szettben, akár darabonként.

Én imádom őket otthon használni, Cinq Filles dobozban tartom a gyógyszereket, a számlákat, az alkalmi cipőket és a varrós készletet.

Meg egy csomó mindent.

Megmutatom, hogy milyen sokféle szerepben mutatnak jól a dobozaink, melyek már kaphatóak  a Cinq Filles új webshopjában!

Legyen nektek is stílusos tárolódobozaitok otthon, mert az édes kis semmiségektől lesz lakásból otthon.

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

Cinq Filles Home Decor

 

A webáruház megnyitásának örömére pedig egy nyereményjátékot is hirdetünk!

JÁTSZ ÉS NYERJ!

Cinq Filles Budapest webshop

Nyerd meg a képen látható gyönyörű doboz válogatásunkat!

Ehhez:

Kövesd a Cinq Filles Budapest Instagram oldalát ITT!
Taggeld/jelöld be egy Instagram ismerősödet a képen, akinek szívesen ajándékoznál CF dobozt!
Kommentben írd meg az Instagram oldalunkra hogy melyik színű doboz a kedvenced!
Egy hét múlva, nov. 27-én sorsolunk!

Ha nem bírsz várni, nézz körül és rendelj a webshopból ITT!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Cinq Filles Budapest (a Cinq Filles Budapest Kft. (H-1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca15/A, Cg. 01-09-970652) által indított ’#Cinqfilleshomedecor Instagram nyereményjáték („Játék”) a Cinq Filles Budapest Instagram (https://www.instagram.com/cinqfillesbudapest és a Kicsiház blogon valamint annak Facebook oldalán (https://www.facebook.com/akicsihaz) kerül meghirdetésre.

A nyereményjáték lebonyolítását és adatfeldolgozását a Szervező megbízásából a szervező bonyolítja.

A játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. A versenyben résztvevők tudomásul veszik, hogy a verseny során megadott adataikat a Szervező kezeli és nem a Facebook.

A Játékban az a Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18 év feletti személy vehet részt, aki a jelen, Cinqfilleshomedecor címen közzétett játékszabályzatban („Játékszabályzat”) meghatározott módon 2015. November 20. 12:00 és 2015. November 27. 12:00 között („Játék Időtartama”)

▪ követője lesz a Cinq Filles Budapest Instagram oldalának (https://www.instagram.com/cinqfillesbudapest),

▪ válaszol az ott feltett kérdésre

▪ bejelöli egyik ismerősét a képen, akinek szívesen ajándékozná a dobozok egyikét

A törvénynekmegfelelően 18 év alatti résztvevők is részt vehetnek a játékban. Amennyiben 18 év alatti résztvevő nyereményben részesül, a szervező a nyereményt a törvényesképviselőnek adja át.

A sorsolás menete

Az érvényes nevezéseket a Szervező összesíti és 2015. November 27-én, véletlenszerű számítógépes sorsolással (random.org) kisorsol a résztvevők között egy ajándékcsomagot. A nyertest a Cinq Filles Budapest Instagarm oldalán illetve a Kicsiház blog Facebook oldalán hirdetjük ki.

A sorsolást követően a nyerteseknek a Cinq Filles Budapest oldalán megadott email címen keresztül kell felvennie a kapcsolatot a Szervezővel, a további részletekkel, valamint a nyeremény átadásával kapcsolatban.

A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, valamint a Játékszervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

A Játékban való részvétel önkéntes.

A Játékban való részvétel feltételei:

▪ a Játékos az 1.2. és 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;

▪ a Játékos rendelkezik valós Instagram profillal és e-mail címmel;

▪ a Játékos követője lesz a Cinq Filles Budapest Instagram oldalának;

A Játék használatával a Játékos kijelenti, hogy a jelen Játékszabályzat elnevezésű dokumentumának hatályos változatát megismerte és kifejezetten elfogadja. Mielőtt a Játék használatát megkezdené, kérjük, hogy minden esetben figyelmesen olvassa el a jelen Játékszabályzat elnevezésű dokumentumokat, különös tekintettel az esetleges módosításokra, hogy mindenkor tisztában legyen a Játékban való részvétel feltételeivel. A Cinq Filles Budapest semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen Játékossal vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a jelen Játékszabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

A jelen Játékszabályzatot a Cinq Filles Budapest jogosult egyoldalúan módosítani. A Játékszabályzat esetleges módosításait vagy visszavonását a CF azonnal közzéteszi az Instagram oldalán. Valamennyi módosítás a közzététel időpontjától hatályos. A módosítás időpontjáig a Játékosok maradéktalanul érvényesíthetik a már megszerzett jogaikat. A Játékban való részvétel és a Személyes Adatok megadása önkéntes.

A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A Játékosok részvételükkel hozzájárulnak, hogy amennyiben nyernek, a nevüket a Cinq Filles Budapest közzétegye Instagram oldalán.

A pályázók részvételükkel egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett adataikat (név és e-mail cím, lakcím) a Cinq Filles Budapest marketingtevékenysége valamint a nyereményről való tájékoztatás, értesítés céljából kezelje. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyertesnek bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a pályázat során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni.

A Játék időtartama

A játék 2015. november. 20. napján 12:00 órától 2015. november 27. 12:00 óráig tart.

Nyeremények

Home Decor ajándékcsomag

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható. A nyereményt terhelő adófizetési kötelezettséget a Cinq Filles Budapest viseli.

Eredményhirdetés

A játék eredményhirdetései 2015. November 27-én lesz, a nyerteseket a Szervező a saját Instagram oldalán teszi közzé. A nyereményeket a Szervező kézbesíti, melynek részleteit a nyertessel előzetesen egyezteti.

Adó

A nyeremények utáni adóvonzat a nyertest nem terheli.

Vegyes rendelkezések

A Szervező és ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősségkizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező a jelen Játékszabályzatban felsorolt díjakon és szállításon, valamint a jelen Játékszabályzatban felsoroltakon kívül egyéb költséget nem visel, kötelezettséget nem vállal.

 

 

fotók: Surányi Miklós

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM