2015.06.02.

Ariston fürdőszoba szépségverseny

A szép fürdőszoba nehéz műfaj. Sok utánajárás, fejtörés, rengeteg, sok-sok évet meghatározó döntések sorozata kell a kialakításhoz. Valahogy olyan mostohagyerek is, mintha csak meg akarna felelni a megnevezésnek: mellékhelyiség.

Bevallom, egyelőre nálunk is a vállalhatatlan állapotok uralkodnak, pedig a szép, kényelmes fürdőszoba nagyon sokat tud adni a mindennapjainkhoz, a jó közérzetünkhöz, az életminőségünkhöz!

 

Az Ariston most arra kíváncsi, vajon ti milyen fürdőszobával büszkélkedhettek!

A június elején induló Ariston Fürdőszoba-szépségversenyen nincs más dolgunk, mint az Ariston Facebook oldalán elküldött üzeneten keresztül nevezni fürdőszobánkat. A nevezett fürdőszobákat egy albumba töltjük majd fel, június 15-én indulhat el a közönségszavazás.

A szakmai zsűri, valamint a közönség által legszebbnek ítélt fürdőszoba tulajdonosát Ariston Velis vízmelegítővel díjazzák. Ez az egyik legelegánsabb és legmodernebb vízmelegítő a hazai piacon.

Gyönyörű lapos formátuma és digitális kijelzője minden fürdőszobát vagy konyhát modernné, esztétikussá tesz. Az olasz dizájn nem csak szép, hanem praktikus is egyben, a vízmelegítő akár vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. Ez a vízmelegítő arra is képes, hogy megtanulja a család vízhasználati szokásait és ennek megfelelően készítse el a melegvizet, akkor, amikor arra szükség van. Így akár 15%-ot is spórolhatunk.

Úgyhogy érdemes indulni a versenyen, hiszen ha az esztétikum és az energiatakarékosság is számít nekünk, akkor hajtsunk rá a remek nyereményre.

MIT KELL TENNEM, HA NEVEZNI SZERETNÉK?
A részletes pályázati feltételek a következők:
1. Készíts egy fotót a fürdőszobádról
2. Küldd el nekünk a fotót facebook-on: facebook.com/Ariston.Hungary
MEDDIG PÁLYÁZHATOK?
A pályázatokat 2015. június 1-e és június 14-e 24.00 óráig fogadjuk. Sajnos az ezt követően beérkező pályázatok nem érvényesek.
A pályázók beküldésükkel elismerik, hogy a beküldött fotóra harmadik félnek nincs semmilyen korlátozó joga. Ha harmadik fél bármilyen igényt támaszt a fotóval kapcsolatban, a felelősség és a helytállás a pályázót terheli.
MI TÖRTÉNIK A BEADOTT PÁLYAMŰVEKKEL?
A beküldési határidőt (2015. június 14. 24.00) követően az Ariston szakmai zsűrije kiválasztja az első helyezettet, majd értesíti őket Facebook üzenetben. Amennyiben a pályázó 60 napon belül nem jelez vissza a megkeresésre, úgy nem jogosult az ajándékra.
A szervező 2015. június 15-én az összes beérkezett alkotást felteszi a facebook.com/Ariston.Hungary oldalra, amelyekre június 30-án. 24 óráig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott alkotás lesz a közönségdíjas. Szavazategyezőség esetén a zsűri dönt.
NYEREMÉNYEK
Szakmai zsűri által díjazott, valamint a közönség által díjazott kategóriában: egy-egy Ariston Velis vízmelegítő
Az Ariston Velis az olasz dizájnnak köszönhetően nem csak szép, hanem praktikus is egyben, a vízmelegítő akár vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. A vízmelegítő arra is képes, hogy megtanulja a család vízhasználati szokásait és ennek megfelelően készítse el a melegvizet, akkor, amikor arra szükség van. Így akár 15%-ot is spórolhatunk. Úgyhogy érdemes indulni a versenyen, hiszen ha az esztétikum és az energiatakarékosság is számít nekünk, akkor hajtsunk rá a remek nyereményre.

 

Nagyon kíváncsian várom, hogy milyen pályázatok érkeznek majd a játékra! Érdemes nyomon követni a vetélkedést  ITT.

Ariston fürdőszoba szépségverseny

 

Ariston fürdőszoba szépségverseny

Ariston fürdőszoba szépségverseny

 

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM