2015.01.12.

Vezető színek a Farrow and Ballnál 2015-ben

A Farrow and Ball bemutatta a 2015-ös év kulcszíneit, melyek a nyugalomról, otthonosságról és a természetességről szólnak. Hogy az otthonunk 2015-ben is a nyugalom szigete legyen és ehhez a tiszta, megnyugtató és relaxáló érzéshez járul hozzá a Farrow and Ball a színeivel.

2015-ben  a Pink Ground,  Light Blue, Breakfast Room Green és Tanner’s Brown  segít nekünk a megújulásban, ezeket az árnyalatokat válsztották a cég vezető színeinek a stylistok 2015-ben. Halvány színek, melyek élővé, légzővé, tágassá teszik otthonunk tereit, amely így a nyugalom szentélyévé válik, egy csendes oázissá a rohanó világ tengerén.

Breakfast Room Green®

Farrow and Ball festékek

Breakfast Room Green

Breakfast Room Green: élettel teli. A természetből vert árnyalat megnyugtaó és biztonságos érzést nyújt maid otthonunkban. Kiválóan mutat James White árnyalattal kiegészítve . Friss és üde mint a tavasz. Ha kontrasztar vágyunk, párosítsuk Calke Green árnyalattal!

A fotón látható színek:

Fal: Breakfast Room Green®  Lábazat: Calke Green® , Padló: Light Gray Floor Paint.

Light Blue®

Ezt a színt a tájképek állandó változása ihlette. Puha és tiszta szín, ami oázissá varázsolja otthonunkat és pihenteti a szemünket. További világos színekkel kiegésztve légies hatást érhetünk el, de bátran párosíthatjuk szürkés egészen sötét árnyalatokkal is!

Farrow and Ball festékek

Light Blue

A fotón látható színek:

Fal Light Blue, Padló: Lamp Room Gray® Floor Paint,Lábazat: Dimpse, Komód: Dimpse

Pink Ground®

Bájt és szépséget csempész otthonunkba ez a szín. Változatos, nőies, elegáns. Egyáltalán hem veil vary “csajos”, sokkal inkább modern és letisztult, melegséget adó. Párosítsuk finom, paszteles színekkel ha harmonikus enteriőrre vágyunk.

 

Farrow and Ball festékek

Pink Ground

A fotón látható színek:

Fal: Pink Ground® , Lábazat: Setting Plaster, Padló: Pale Powder Floor Paint, Asztal: Setting Plaster® l, Szék:Teresa’s Green® 

Tanner’s Brown®

Ez a kakukktojás a többi szín között! Az eddig bemutatott árnyalatok világosak, könnyedek, a Tanner’s Brown pedig egy sötét, karakteres, mondhatni férfias szín. Drámai, ugyanakkor rendkívül karakteres mégis otthonos enteriőrt teremthetünk vele főleg akkor, ha otthonunkat átjárja a napfény. Ez a meleg földszín időtlen és művészi.

Farrow and Ball festékek

Tanner’s Brown

A fotón látható színek:

Fal és lábazat: Tanner’s Brown® , Padlór: Dead Salmon® No.28 Floor Paint, Könyvespolc: Oval Room Blue® Szék: Hardwick White® 

 

Fotók: Farrow and Ball

Magyarországon a termék ITT érhető el.

Nektek melyik árnyalat tetszik?

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM