2014.08.30.

Kicsiház hírlevél

Épp a blog második hírlevelének összeállításán dolgozom. Ennek kapcsán szeretném elmondani nektek, hogy miért éri meg feliratkozni a Kicsiház hírlevelekre. Mert ez a hírlevél más, mint minden hírlevél amit valaha kaptatok.

A Kicsiház feliratkozók különleges bánásmódban részesülnek! Mert az a célom, hogy egy “elit klub” tagja legyen mindenki, aki a postaládába kapja a blog legfrissebb híreit.

És hogy mitől lesz ez más, mint minden hírlevél? Az exkluzivitástól. A célom az, hogy a feliratkozók minden posztot jóval előbb kapnak meg, mint a nem feliratkozók. Tervezem, hogy olyan posztok is lesznek, amiket csak és kizárólag feliratkozók olvashatnak el. Exkluzív információkat kaptok rólunk, a blogról és aktuális munkáinkról.

Hírlevélben található kuponkóddal olcsóbban juthattok majd hozzá workshopjaimhoz, no meg ti értesültök róla a leghamarabb, így biztosan nem maradtok le. (hamarosan jönnek az új időpontok!) És aktuális akciók keretében hasznos, az otthonotok fejlesztéséhez szükséges anyagokhoz, eszközökhöz. Lesznek nyereményjátékok, melyek kizárólag csak a feliratkozók számára elérhetőek. És ezen a felületen szándékozom megosztani veletek legújabb inspirációimat, az általam érdekesnek és hasznosnak ítélt linkekkel együtt.

Érdemes tehát velem tartanotok, mert igazán hálás vagyok a figyelmetekért.

Ha még nem iratkoztatok fel, még megtehetitek most, hogy a vasárnap délutáni hírlevelet ti is megkapjátok. Feliratkozás ITT.

A vasárnapi hírlevél tartalma pedig:

– Mit lehet kihozni egy Ikea Tarva komódból?

– Legújabb színtrend (hogy mi az, azt megtudjátok a hírlevélből)

– Egy amerikai lakberendező lenyűgöző otthonai

Várlak benneteket szeretettel!

Mert az otthonod veled fejlődik!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM