2014.02.20.

Konyhakiállítás 2014 – Nyerjetek belépőt!

A Konyha már a spájzban van. Tervezgetjük és ábrándozunk róla, rengeteg fotót és katalógust nézünk át, miközben keressük az igazit.És a Konyhakiállításon végre találkozhatunk is vele, az új konyhánkkal!

A Konyhakiállítás február 28-március 2. között ötödik alkalommal várja látogatóit a 2014-es bútor- és konyhagép premierekkel, design díjas fejlesztésekkel, valamint kiegészítő-, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságokkal a Budapest Sportarénában.

Az építkezés vagy konyhafelújítás előtt állóknak minden korábbinál több konyhabútor stúdió mutatja be idei modelljeit. A 2014-es konyha trendeknek megfelelően előtérbe kerülő sötét fal- és felületszínek, valamint a nyitott és üveges tároló szekrények mellett egyedi minimalista és klasszikus darabokkal is találkozhatnak a konyhaválasztás előtt állók. A konyhai nagygép márkák szintén a rendezvényre időzíti új kollekcióik hazai debütálását, melyeket nem csak kiállítva, hanem használat közben is megismerhetünk.

A konyhához szervesen kapcsolódó étkezőhelyiség bútorai idén is az étkező dizájn szigeten jelennek meg, ahol a legnevesebb márkák vadonatúj fejlesztései mellett hazai tervezők munkáival is találkozhatunk

Egész napos bemutatókon ismerhetjük meg az új generációs konyhai kisgépeket, például azt is, amelyik egyesíti a konyhai robotgépet és indukciós főzőlapot. Így ugyanazzal a géppel tudjuk a tésztát dagasztani, megfőzni, és elkészíteni a hozzávaló szószt, de készíthetünk vele húsos ragukat, vagy párolhatunk benne halat, zöldséget is.

A Siemens Gasztro Színpad házigazdái, Havas Dóra és Bede Robi bemutatói mellett igazi kuriózumnak ígérkeznek a Béterv lakásétterem illatba zárt fogásai, a TV-ből ismert sztárséfek pedig most is interaktív programokkal készülnek a helyszíni fellépésre.

Feltétlenül regisztráljunk a  HYPERLINK “http://www.konyhakiallitas.hu” www.konyhakiallitas.hu oldalon, hogy esélyünk legyen megnyerni a fantasztikus nyeremények egyikét, a fődíj egy 2,5 Millió Ft értékű konyhabútor a Nonoart felajánlásával!

Konyhakiállítás
2014. február 28 – március 2.
Budapest Sportaréna
 HYPERLINK “http://www.konyhakiallitas.hu” www.konyhakiallitas.hu

Az eseményre itt most a Kicsiház blogon 5×2 darab belépőt is kisorsolunk azok között, akik választ adnak az alábbi kérdésekre:

Hányadik Konyhakiállítást rendezik meg február 28 – március 2. között a Budapest Sportarénában?
1
5
9

Mi a rendezvény központi színpadának hivatalos neve?
Siemens Gasztro Színpad
Konyhakiállítás Nagyszínpad
Főzőszínpad

Mi a Konyhakiállítás két legfőbb témája?
konyhabútorok és konyhagépek
konyha- és fürdőszoba bútorok
konyhai élelmiszerek és kellékanyagok

A válaszokat február  25-ig várom a kicsihaz@gmail.com email címre, a nyerteseket pedig emailben tájékoztatom a nyeremény átvételéről.

A játékba lépéssel feliratkozol a Kicsiház hírlevélre is!

x

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM