2013.10.03.

Tízezres nyereményjáték. Újra

Az úgy volt, hogy Orsi küldött nekem egy tök jó tízezres köszöntő képet, hogy lecserélhessem a kulcsos nyitó képet, és amikor cseréltem a képet, valahogy kitörlődött a nyereményjátékos poszt.
Felhívtam mindenkit, aki ért a bloggerhez valamicskét de senki sem biztatott: az a poszt az enyészeté lett.

Azt tettem, amit ilyen problémák esetében egy nő tehet: sírtam egy kicsit, majd megpróbáltam átgondolni, hogyan hozhatom helyre ezt a fatális pancser baklövést.
Nem a posztot sajnálom, mert az pont nem érdekes ráadásul bármi újra megírható, hanem azt a rengeteg kommentet, amit egy nap alatt nekem írtatok. Azokat a  kedves, olykor megható sorokat, amiket a blogomról írtatok!

De nagy levegőt véve, előállok a megoldással: először is elnézést kérek mindenkitől, aki eddig vette a fáradtságot és belépett a játékba, másodszor pedig mindenkit arra kérek, hogy játsszon újra! Elvégre még csak egy nap telt el az egy hétből!
Sőt, ha tovább akarom feszegetni, hogy vajon miért tette ezt velem a sors (vagy miért voltam ennyire béna) akkor magyarázhatom úgy is, hogy ez egy értékes nyereményjáték, amivel az elkötelezett olvasóknak szeretnék kedveskedni, ezért meg kell dolgozni érte. Elvégre nem egy szappanért játszunk!

Tehát megértéseteket kérve, induljon a második felvonás az igazán elkötelezett játékosoknak:

Köszönöm, hogy ennyien itt vagytok! Hogy megháláljam a folyamatos figyelmet szeretnék nektek adni valamit magamból, valami nagyon kicsiházasan hasznosat.

Ez pedig nem más, mint egy személyes tanácsadással egybekötött ingyenes bútorfelújító workshopon való részvétel!

A workshopról részleteket ITT olvashattok. Az időpontokról közösen egyeztetünk, a tanfolyamon mindenki saját felelősségére vesz részt. A tanácsadás budapesti nyertes esetében helyszíni, vidéki nyertesnél pedig online történik, fotók alapján.

Nincs applikáció, nincs regisztráció, nem kell lájkolnotok az oldalt (csak ha arra érdemesnek tartjátok) csak írjátok meg nekem (újra) hogy hogyan találtatok a blogra.
Kérlek használjátok a teljes neveteket a kommentnél.
A sorsolás jövő héten, október 9-én lesz, este hat órakor.
A nyertest a facebookon keresztül értesítem!

Köszönöm még egyszer, járjatok szerencsével, játékra fel!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM