2013.03.19.

Visszajelzést kapni jó

Nagyon örülök, hogy ennyien írtátok meg a véleményeteket nekem. Annak külön örülök, hogy sokan nem csak a nyeremény miatt, hanem szeretetből írtatok nekem. És ez jó. Mert a blogger fizetsége a jó szó, az elismerés és sok-sok (remélhetőleg pozitív) visszajelzés.

Mióta bezárult a wekerlei házam ajtaja, eléggé bizonytalan voltam afelől, hogy mi lesz a blog sorsa. Mert tudtam, hogy változni fog, nem csak a blog, de én is, az ízlésem is, a stílusom is. Én szeretem a változást, mindig izgalommal tölt el. De sokan vannak, akik nem szeretik, ezért talán már nem is lelkesednek annyira azért, amit most csinálok.
Másoknak meg talán mostanában kezdett csak el igazán tetszeni a blog. Nehéz mindenkinek kedvére tenni, de őszintén szólva, erre már nem is törekszem.

Éppen ezért, meglepett, hogy azért ez az új arculat ennyire egyöntetűen tetszik. Pedig ez még nincs is kész, csak már nem bírtam tovább a blog.hu-n! Még ennél is átláthatóbbá szeretném tenni a fejlécet, az egyes témaköröket, és a lábléc is készül. Egyedi social media ikonokat is szeretnék, és egy nagyobb lélegzetvételű bemutatkozót. A lényeg, hogy egyszerű legyen, de szép, és fontosak az apró részletek is. Gondolkodtam saját domainen is, de akkor elbukom a rengeteg kommentet, amit évek alatt tőletek kaptam. Azt meg nem akartam….

Mert a lényeg, hogy itt legyetek! Igyekszem sok új dolgot mutatni-tanítani, mert én magam is egyre több mindent tanulok. Hamarosan befejezzük a tetőtéri irodát, szóval tartozom az átalakított verzió fotóival. Aztán a fiúk szobája van soron, meg a kert. Lesz munkám bőven. És ez sok új posztot jelent!

A könyvet pedig tegnap este hatkor, a a Random.org rendszere segítségével kisorsoltam. A sorsolás alapján, a nyeremény  107. komment írójáé, aki Ursula néven mondta el véleményét. Kérem tehát Ursulát, írjon nekem a joievivre79 kukac gmail pont com email címre, hogy elküldhessem neki a nyereményt!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM