2013.03.11.

Új arculat és sok más….

Milyen gyönyörű tavaszi hétfő reggel ez! Végre süt a nap, meleg van és rügyeznek a fák. Én pedig újra itt vagyok a blogspoton! Mint látjátok, teljesen átalakul a blogom, új formát, új külsőt kap és egy új logót is, aminek fő emblémája a kulcs.

Piros kulcs, természetesen. Kitaláljátok miért?…….
A jelenlegi állapot még csak a nyers forma, sok munka lesz még a megjelenéssel, hogy sokkal kifinomultabb, és használhatóbb legyen. Dolgozunk még a fejlécen, ahová külön témákba sorolom majd a posztokat, hogy könnyebben megtaláljátok amit kerestek. Külön kiemelést kapnak az egyszerű DIY posztok, melyek tényleg pár perc alatt elkészíthető alkotásokat mutatnak be és külön kiemelést kap majd minden videó-tartalom. Lesz majd lábléc, fontos, alapinformációkkal és lesz egy külön link a bemutatkozómnak.
A blog.hu-s váltás nem jött be, nem szerettem és nagy csalódás nekem. Ami a legfőbb bajom volt vele, hogy valamiért nem kaptam ott kommenteket, vagy csak nagyon keveset. Talán mert ott regisztrálni kellett a vélemény nyilvánításhoz? Hát itt most nem kell!
Őszintén mondom, nagyon-nagyon hiányoznak az észrevételeitek, kedves kommentjeitek, véleményetek. Attól élő egy blog, ha vannak visszajelzések és én szeretném őket……nagyon-nagyon.
Hogy visszahozzam a kedveteket az írásra, kigondoltam egy játékot.
Kisorsolom közületek, azaz a kommentelők között a múltkori posztomban már emlegetett kedvenc lakberendezési könyvemet, a hitvallásomat, a stílus-bibliámat, a The Perfectly imperfect Home-ot.

 

The-Perfectly-Imperfect-Home-Needleman-Deborah-9780307720139.jpg

A könyv angolul van, egy árva fotó sincs benne, csak festett képek. De a szöveg! Az mindent visz. Érdemes tehát ringbe szállni érte!
Induljon hát a játék, írjatok nekem bármit, mondjuk a véleményeteket az alakuló új külsőről, és egy hét múlva a random.org segítségével kisorsolom a szerencsés nyertest.
Szép napot nektek!

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM