2013.03.15.

Tinikorom slágere

Pár hete, amikor a PIN magazin legfrissebb számát kezdtük el csinálni, és DIY divatanyagon törtük a fejünket, eszembe jutott, hogy én már tinédzser lány koromban is csináltam divatos kiegészítőket magamnak.

A mi iskolánkban a menő lányok nem vettek tolltartót. Bolti tolltartójuk csak a lúzereknek volt. A többiek meg teljesen egyedi, vagány darabokat gyártottak otthon, műanyag irattartó fólia, irodai tűző és sok-sok újságból kivágott sztárfotó felhasználásával.
Akkoriban igen kezdetleges volt a technika, hiszen egyszerűen beleraktuk a képeket a fóliába, majd összehajtva megtűzdeltük, tettünk rá patentot és már lehetett is villogni vele.
Ezt a réges-régi, mondhatni retro ötletet poroltam le kicsit, és alakítottam át felnőttesebb verzióra.
Az irattartó fólia helyett, most belaminált tapétát használtam. Nekünk van laminálónk, de bármelyik fénymásolóban lamináltathatunk csomagolópapírt, scrap-papírt vagy tapétát.
A tűzőkapcsok helyett pedig most színes hímzőszalagot használtam, és megpróbálkoztam a pelenka öltéssel is.

épphogy a nyelvem nincs kiöltve

Na, ezt a részét kéretik nem kritizálni, mert én egy varró antitalentum vagyok! A végén kapott fityegőt és akasztót, és el is készült az újratöltött tini-tolltartó.

Presze, nem csak ceruzát lehet benne tartani, hanem csekkeket, sminkkészletet, de bulizáshoz kistáskának, úgynevezett borítéktáskának is bevállalható.

A magazinban, ami a jövő héten már lapozgatható, megtaláljátok majd ennek a projektnek a nagytestvérét és még jó pár ötletet húsvétra, tavaszra, anyák napjára. Lesz még benne lakásbemutató, divat és sok-sok gyönyörű tavaszi hangulatú fotó.
Jön, JÖn, JÖN!

Laminálással előállított egyéb ötleteim:
(poszt a fotóra kattintva elérhető)

fotók: Balogh Orsi

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM