2011.06.26.

Pakkot kaptam

Méghozzá, nagyon nagyot. Amiben egy hasznos szerkezet várta már pár napja, hogy végre kipróbáljam. Igazából, már napok óta fel akartam avatni a csomagom tartalmát, de a sok, nyaralás alatt felhalmozódott és rám váró dolog, meg a gyerekek “közbejöttek”.

Tegnap meg a szeles idő fogott ki rajtam, így csak ma tudtam először kézbe venni a BOSCH PFS 105E festékszóró rendszert, amihez a Bosch Magyarország jóvoltából jutottam hozzá.
Régóta sóvárogtam már utána, és most itt van és az enyém!
Ma a gyerekek is és az időjárás is kegyes volt hozzám, és végre nekiláttam a festésnek.
Ennek a gépnek elektronikus levegő-mennyiség szabályozó rendszere van, kézileg szabályozhatom, hogy milyen erősen porlassza a gép a levegőt, illetve, hogy milyen erős sugárban érkezzen a festék a bútorra. Van benne Spray Controll Technológia, meg finom porlasztás, és egyszerűen tisztítható.
De hagyjuk a dumát, lássuk a gyakorlatot: hihetetlen érzés volt kezelni a gépet. Pillanatok alatt, gyönyörű réteget hoztam létre a bútoron. Ma még csak alapozó festéket szórtam, de holnap jövök a színekkel, már alig várom!
Munka közben egy valamire tudtam csak gondolni: mi a fenéért festettem eddig ecsettel????
Röviden összefoglalva tehát a véleményemet: woáááááwwwwwwwwww.
Ez most szerelem az ismerkedési szakaszban. A tapasztalataimat a gépről a továbbiakban meg fogom osztani veletek, ahogyan azt is, hogyan is kell használni egy ilyen masinát.

Sprayfestésre fel, ezentúl professzionálisan!

Sprayfestés, ezentúl professzionálisan
széklábat csak figyelmesen

 

elérhetetlen helyeken is működik

 

 

megdöbbentően gyorsan végeztem az asztallal és a székekkel

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM