2011.06.28.

Kreatív tábor: van kedved hozzá?

A múlt héten, egy nagyon izgalmas megbeszélésen vehettem részt. Egy tucat, csinos csaj, barkácsolásról beszélgetett és csak úgy röpködtek a jobbnál-jobb DIY -ötletek.
Vendégségben jártam a Bosch-nál.

Rólatok szólt a megbeszélés. Azokról, akik szeretnek a két kezükkel alkotni. Azokról, akik nem riadnak vissza egy kis barkácsolástól, ha valami extravagánsra vágynak. Azokról, akik inkább megcsinálják, mint megveszik. És azokról is, akik félénken figyelnek, de közben nagyon szeretnének már tenni valamit.

Mit szólnátok, ha együtt barkácsolnánk? Lenne egy teljes hétvégétek, amikor a kreativitásé a főszerep. Lenne egy teljes hétvégétek a kikapcsolódásra és arra, hogy hasonszőrűek társaságában töltekezzetek. Ismeretekkel, a legújabb trendekkel, ötletekkel, inspiráló beszélgetésekkel, közös alkotással. No és hogy ki ne hagyjam: a jó hangulattal.
Mert ahol ennyi kreatív nő van, ott nem kell félni attól hogy nem lesz fergeteges a hangulat.

Ott leszek én. Aztán ott lesz Judit és Anikó. Meg a Bosch Lányok, akik férfiakat megszégyenítően profin kezelik a gépeket. ( a csinos férfi segéderőt már nem is említem …. )
A körítés pedig a négycsillagos helyszín,  a visegrádi Hotel Silvanus.
Jól hangzik?
Figyeljetek, mondok még jobbat!
Valaki megnyerheti a részvételt magának és egy barátnőjének. Ehhez nem kell mást tenni, mint feltölteni a Bosch facebook oldalára ,egy jópofa, ötletes vagy vicces képet, amin te vagy bárki Bosch vagy Dremel géppel barkácsol, alkot. A képet oszd meg ismerőseiddel, hiszen a legtöbb lájkot kapó fotó nyeri a két főre szóló Kreatív Tábor belépőt!
Én már nagyon várom! Kivel fogok találkozni?

bosch_kreativ_tabor_2011-1
ha nem jól olvasható, kattints ide

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM