2010.08.06.

Autós szőnyeg, a kompromisszum – vagy mégsem?

Csak a holttestemen keresztül! Mostanában elég sokszor hagyja el a számat ez a mondat, különös tekintettel akkor,amikor férjem jön az újabb és újabb lakberendezési ötleteivel. Ezt mondtam amikor a tükrös tolóajtós beépített szekrénnyel jött, ezt, amikor a bőr ülőgarnitúrával és ezt, amikor a wenge-minimál konyhák csodálatos voltáról zengedezett.

Ezért egyre többször érzem azt,hogy ha nem akarom a végzetem, kompromisszumot kell kötnöm. Valamiben,bármiben. De hogyan is tudnék, amikor a minimál stílus, a bőr, fém és wenge bútorok olyan távol állnak tőlem, mint fiúszobától a hellokitty.
Így végül, pont a fiúszoba lett az a hely, ahol mégis megkötöttem az első kompromisszumot: teret engedek az autós szőnyegnek. Íme két példa arra, hogy az autós szőnyeg nem is olyan ciki:

forrás via brooklyn limestoneforrás
via kedvenc otthon

Hozzászólások:

  • Hónapok óta a tárolónkban áll egy autós szőnyeg…valahogy nem akaródzik elvinni a tisztítóba és lerakni a gyerekszobába….nekem még érnem kell a kompromisszumra. :)))

  • Na jó, bevallom, még nekem sem akaródzott elmenni és venni egyet :-)
    Amíg a fiúk nem zargatnak nagyon, addig lapítok :-)))

  • StR

    Nálunk a merénylet sokkal durvább volt…A bátyám állított be a hóna alatt az összetekert autósszőnyeggel, amit direkt méretre vágattak, szegettek nekünk a padlószőnyeg kereskedésben…a fiúk meglátták, nem volt mitt tenni többé…most várom, hogy elrongyolódjon:) Szerencsére olyan minőség, ami elfog:))))

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Google+
http://akicsihaz.hu/2010/08/autos-szonyeg-a-kompromisszum-vagy-megsem.html
RSS