2013.10.24.

Társblogger bemutató

Szerző:

Pár hete eléggé mélypontra kerültem. Úgy éreztem, teljesen feleslegesen csinálom ezt a blogot, nincs értelme, csak az időt, energiát, pénzt pazarolom rá. Nem tudom felvenni a lépést azokkal a blogokkal, akik naponta posztolnak.

Igaz, nem saját munkát, saját anyagot, exkluzív tartalmat, de mégis, a napi posztolással sokkal de sokkal több látogatót vonzanak, a szponzoroknak meg csak ez számít.

Senkit nem érdekel az egyedi tartalom.

Nincs mögöttem magyar blogszolgáltató, aki toljon, nincs mögöttem komoly cég vagy csapat, csak Orsi segít a csodás fotóival, hogy szebb legyen a blogom.
Így tehát, ebben a formában nincs komoly jövőm sem, elmegy mellettem a világ. Vagy abbahagyom az egészet és nem stresszelek rajta, megspórolva egy csomó időt, energiát és pénzt, vagy erőt veszek magamon, összeszedem a bátorságom, a kreativitásom és minden ügyességemet és előrelépek. Egy hatalmasat.
Úgy döntöttem, megpróbálkozom ez utóbbival.
De nem úgy, hogy beállok a sorba! Nem úgy, hogy elkezdek külföldről átvenni képanyagokat, cikkeket! Nem úgy, hogy rontom a színvonalat! Nem úgy, hogy mindenáron posztolok és a gyakoriság mellett eltűnik az érték!
Társakat kell találnom, mert egyedül nem megy, be kell látnom.
Arra vágyom, hogy a blogom egy olyan platformmá nője ki magát, ahol szerepet és megjelenési lehetőséget kapnak olyan kiváló kreatív szakemberek, akik beleillenek a Kicsiház stílusába, ugyanakkor szemléletmódjuk lenyűgöző, izgalmas és előre mutató. Olyan platform lehetne, ahol csupa képzett, jó stílusérzékű és érzékenyen kreatív emberrel lehet találkozni, és megismerkedni a munkáikkal, lehet tőlük tanulni.
Ha nagyképű akarok lenni nagyravágyó akarok lenni, azt mondom, jó lenne egy kreatív Nyugattá válni a jövőben…..és komoly tényezővé válni a DIY, stílus és lakberendezés témakörben.

Első lépésként megkerestem Szigeti Zsófit, dekoratőr, szabadúszó stylist és ENNEk a blognak az írója.
Zsófit az Éva Magazin révén ismertem meg és bár sokat leveleztünk, személyesen csak egyszer találkoztunk a PIN Magazin fotózása kapcsán. Nagyon szeretem Zsófi munkáit. Érzékeny és finom, olyakor előkelő mégis pajkos. Szeretem ahogy bánik a színekkel, formákkal, tárgyakkal és növényekkel.
Zsófi az Elle Dekornál kezdte pályafutását, majd szabadúszó stylistként folytatta magazinoknak, cégeknek és magánembereknek is dolgozva.
Sokoldalú munkásságát képekkel tudom legjobban bemutatni.

Egy terasz átalakulása Zsófi tolmácsolásában:

Zsófi mint keresett foodstylist (Mautner Zsófi könyvénél, Hegyi Barbara szakácskönyvénél és a Desszertőrült kiadásban is ő volt a stylist)

paprika
meggyleves
kagylo
creme_brulee
csoki
HE2
HE12
HE11
Zsófi a virágokkal is jól bánik:

 

fotó: Szilágyi Stefánia
De a kedvenceim az esküvő-styling anyagok! Például ez:
01_DM

 

még több esküvői dekor fotó ITT

DIY dekorálásban is gyönyörűeket alkot:

Mit szóltok? No és tudjátok miről fog írni Zsófi a Kicsiház blogon?
Mi másról, mint lakásfelújításról!
Őrülten izgalmas lesz ám végigkövetni egy jó ízlésű stylist és egy kiváló építész otthonának felújítását, aminek munkálatai most kezdődnek.
Hétfőn jön is az első poszt Zsófitól! Én már alig várom és ti?

Fotó kreditek:
Desszertőrült – Boook Kiadó Fotó: Barna György
Hegyi Barbara szakácskönyve –Park Kiadó Fotó: Kövesdi Réka
terasz: Nők Lapja kert Fotó: Kövesdi Réka
Esküvő Fotó: Kövesdi Réka
Tojások Fotó: Flashback

Hozzászólások:

Új vagy? Kezdd ITT
Keresés

Social média

Archív

Google fordító

Keresés

© Kicsiház. All Rights Reserved
Translate »
Facebook
Pinterest
Pinterest
RSS
INSTAGRAM